Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Svět parfémů

4.1.2024

Peach Fuzz - barva roku 2024 si vás získá na první pohled

Na konci roku jako obvykle milovníci módy a designu s napětím očekávali, jaký barevný odstín bude vyhlášen barvou pro rok 2024. Odpověď jim dala společnost Pantone Color Institute, která se o vyhlašování barvy roku stará už 24 let. Po loňské výrazné a vášnivé Viva Magenta přichází na řadu změna v podobě romantické nude broskvové, přesněji Peach Fuzz. Jak se vám odstín skrytý pod číslovkou 13-1023 líbí? A co z kosmetiky a vůní si pořídit, pokud chcete s barvou roku ladit i letos?

Číst dále
19.12.2023

Podpořte Europarfémy.cz v soutěži Shop roku 2023

S díky za vaši přízeň budeme rádi za vaši podporu v tradiční soutěži SHOP ROKU 2023. Dejte hlas Europarfémům v Ceně popularity. Hlasování probíhá do 29. února.

Číst dále
2.10.2023

Seznamte se s podzimními voňavými novinkami

Ačkoliv tomu počasí stále ještě nenasvědčuje, máme za sebou rovnodennost a vládu přebírá podzim. Nad odchodem léta ale smutnit rozhodně nemusíme! Podzim umí být krásným obdobím plným barev a kouzel přírody. Ten letošní nadcházející podzim je také ve světě parfémů plný příjemných novinek, které si určitě zaslouží naši pozornost. Od bohatých kompozic plných květů, přes gurmánské vůně až po ty hřejivé orientální a typické do chladnějšího počasí. Poznejte spolu s námi nejnovější vůně ikonických značek a vyberte si tu pravou esenci do nadcházející ročního období.

Číst dále
1.8.2023

Vyzkoušejte inovaci v nanášení vůně. Marc Jacobs přichází s novinkou Drops

Jste fanoušky půvabných vůní DAISY z dílny Marc Jacobs? A nebo rády zkoušíte něco nového? Marc Jacobs představil svou letní novinku, se kterou přichází absolutně nový způsob, jak aplikovat vaši oblíbenou vůni.

Číst dále
10.7.2023

Mořské vlny zkrocené v parfému

Milujete vůni přímoří? Nemůžete se nabažit svěžesti vody, příjemné hřejivosti písku a mírné štiplavosti soli na pozadí slunečních paprsků? Za svou oblíbenou vůní nemusíte létat do dalekých krajin. Stačí, když si vyberete vhodný parfém, ve kterém najdete toto vše schované. Právě pro vás jsme vybrali takové, které vás nadchnou. Ať už jsou spojeny s citrusy, květinami nebo dřevem, mohou vás přenést na jedno přičichnutí na oblíbená přímořská místa.

Číst dále
23.5.2023

Dodejte životu šťávu s ovocnými vůněmi

Nemůžete se nabažit vůně čerstvého ovoce? Tak svěží, šťavnaté a barevné! Ovoce je symbolem léta, které se snad i podle počasí už opravdu blíží, a tak je na čase připravit se na teplé počasí a přejít na vůně, které vás budou doprovázet na všech dobrodružstvích. Pokud také patříte mezi milovníky ovocných vůní, podívejte na náš výběr těch, do kterých se na první přivonění zamilujete, a kde je charakteristická vůně čerstvého plodu opravdu výrazná.

Číst dále
28.2.2023

Květiny uvázané do parfému. Oslavte Mezinárodní den žen!

Proč ženy milují květiny? Je to kvůli přírodě, které jsou symbolem, jejich okouzlujícím barvám, křehkosti, nebo vůní? A nebo od každého trochu? Na světě snad nenajdeme ženu, která by pohrdla kyticí růží, tulipánů nebo jiných oblíbených květin. S blížícím se mezinárodním dnem žen, který oslavíme 8. března, mnoho z nás vybírá tu pravou květinu, která by potěšila ženu, kterou milujeme a které si vážíme. Ať už je to partnerka, kamarádka nebo třeba maminka.

Číst dále
30.1.2023

Slova lásky ukrytá ve vůni ❤ Vyberte dárek na Valentýna z novinek roku 2022

Svátek zamilovaných se blíží a uplynulý rok 2022 přinesl spoustu skvělých vůní, které se pro tuto příležitost bezvadně hodí. Hledáte-li ten ideální dárek pro vaši partnerku či partnera, kterým můžete říci “Miluji Tě” i beze slov, podívejte se na náš výběr úžasných valentýnských tipů. Vůní, které v sobě ukrývají ta nejniternější vyznání lásky…

Číst dále
23.1.2023

Slaďte se s barvou roku - Viva magenta

Všichni už víme, jaká barva bude vládnout novému roku. Společnost Pantone Color Institute vyhlásila barvou roku 2023 odstín Viva magenta. V češtině bychom ji mohli označit za karmínovou, jiní dávají přednost anglicismu magentová. Ať už je vaše volba názvu jakákoliv, jisté je, že tato podmanivá a energická sytě červená barva s podílem fialové bude letošnímu roku dominovat, a to nejen ve světě módy.

Číst dále
9.1.2023

Podpořte nás v soutěži SHOP ROKU 2022

Podpořte Europarfémy.cz v anketě SHOP ROKU 2022, který pořádá Heuréka. Každého hlasu si velmi vážíme!

Číst dále
21.11.2022

Black Friday je tu! Ušetřete a vyřešte Vánoce pro celou rodinu

Svátek nakupování Black Friday je opět tady! Od čtvrtka do úterý můžete na našem eshopu nakoupit vůně, kosmetiku nebo třeba svíčky za skvělé ceny. Nabízí se tak jedinečná příležitost vybrat vánoční dárky pro své blízké, nebo si udělat zásobu oblíbených produktů, bez kterých se zkrátka neobejdete. Pojďme se společně podívat na to, co jsme pro Vás připravili, i na to, kde se tu Black Friday vlastně vzal.

Číst dále
21.10.2022

Luxus z Francie

Rádi bychom Vám představili novou ženskou vůni od značky Paco Rabanne „ FAME ‘‘ Tato novinka vyšla na trh roku 2022 a má 90 % složek přírodního původu, je veganská a vyrobená ve Francii. Vůně je hravá, smyslná, plná luxusu, zachycená v elegantním futuristickém flakonu. Za vytvoření vůně „ FAME ‘‘ jsou zodpovědní čtyři parfuméři ze společnosti Firmenich – Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas a Fabrice Pallegrin.

Číst dále
18.8.2022

Montale – inspirováno krásou Orientu

Montale je jedním z nejpopulárnějších a nejobyčejnějších brandů na světě. Jeho zakladatel Pierre Montale pracoval po dlouhou dobu v Saudské Arábii, kde úspěšně navrhoval parfumerské poklady pro vyvolené. Pierre dokázal pečlivým studiem starodávných receptů postupně zdokonalovat svůj parfumérský um a schopnost, až dosáhl dokonalosti a plně se realizoval při výrobě a experimentování se zázračnými olfaktorickými kompozicemi výhradně z drahých vzácných přírodních ingrediencí.

Číst dále
28.7.2022

Neotřelost s Hermès

Kožená sedla, jezdecké boty, tepané postroje a uzdy pro koně stály u zrodu značky Hermès, kterou založil v roce 1837 v Paříži sedlářský mistr Thierry Hermès. Narodil se v Německu, jeho otec byl Francouz a matka Němka. Od roku 1928 se rodina usadila ve Francii. Charles-Émile Hermès, syn Thierryho, převzal řízení firmy v roce 1880 a s pomocí svých synů Adolpha a Émile-Maurice začal ve velkém vyrábět luxusní koňská sedla, která od něj kupovali příslušníci elit nejen z Evropy, ale i z Ruska, severní Afriky, Ameriky a Asie.

Číst dále
26.4.2022

Smyslné vůně z Itálie

Roberto Cavalli je italský módní návrhář, který se narodil v roce 1940 ve Florencii. Jeho umělecké nadání mu bylo dáno již do kolébky. Jeho otec byl krejčí a jeho dědeček, Giuseppe Rossi, byl známý malíř 19. století. Roberto Cavalli se proslavil díky sexy kolekcím oblečení se zvířecími a exotickými potisky na semiš a hladkou kůži. Tento revoluční způsob tisku si nechal také v 60 letech patentovat.

Číst dále
4.4.2022

VŮNĚ JAKO DOPLNĚK OD ELIZABETH ARDEN

Přivítejme první jarní paprsky s podmanivou vůní Green Tea. V kombinaci s tělovým krémem či mlékem, jen podtrhnete tuto nádhernou nezaměnitelnou vůní, kterou ještě víc zvýrazní období plné rozpuku prvních jarních dnů. Doporučujeme vyzkoušet také variantu vůně White Tea, evokujícího svěžest a čistotu.

Číst dále
23.2.2022

ITALSKÁ NADČASOVOST S TESORI D‘ ORIENTE

esori d'Oriente je italská značka, uznávaná pro svoji 100% italskou kvalitu svých výrobků, které zanechávají na pokožce nezaměnitelnou, smyslnou a obklopující vůni. V nabídce má mnoho dámských vůní, ale také unisex parfémy, sprchové gely, pěny, oleje, tělové krémy. První vůně byla uvedena na trh v roce 2010. Motivací této značky se stal vzdálený Orient, který vyzdvihuje tuto značku za hranice jedinečnosti a výjimečnosti orientální krásy.

Číst dále
14.1.2022

Elegance s Bentley

Vykročte do nového roku s originalitou luxusu britského automobilového světa prostřednictvím Bentley parfémů. První toaletní voda Bentley for man, byla představena na trhu v roce 2013 a hned si získala své příznivce nejen v automobilovém světě.

Číst dále
13.1.2022

SHOP ROKU 2021

ODMĚŇTE NÁS SVÝM HLASEM V SOUTĚŽI SHOPROKU 2021 A MY VÁM NA OPLÁTKU OPĚT BUDEME DĚLAT RADOST SVÝMI CENAMI A KVALITOU PO CELÝ ROK 2022.

Číst dále
6.9.2021

Luxus s NICHE parfémy

Exkluzívní, výjimečné, mimořádné, takové jsou vůně niche. Nezapomínáme ani na náročnější klientelu. Pokud se chcete vymykat ze řady středního proudu, nechte se omámit neobyčejnými vůněmi, kterých se nenabažíte. Budete se k nim s radostí vracet. Nechte vyniknout originalitu a jedinečnost své osobnosti a vytříbeného vkusu skrze těchto neodolatelných parfémů.

Číst dále
23.7.2021

Tip jak mít svůj oblíbený parfém stále u sebe

Máme tady léto, krásné slunečné počasí a s ním spojené dovolené, různé výlety, letní párty, kam si s sebou určitě chcete vzít i svůj oblíbený parfém. Nebaví Vás ale nosit velké balení, které je zbytečně těžké a nikam se nevejde? Na druhou stanu je však cenově nejvýhodnější? Máme pro Vás skvělý tip, jak tuhle situaci vyřešit.

Číst dále
23.6.2021

Léto s parfémy Hermès

Možná vás to překvapí, ale firma Hermès nejprve začala s výrobou koňských postrojů v Paříži v roce 1837. Firma Hermès byla úspěšná, proto se později zaměřila i na výrobu sedel, sedlových brašen, kabelek, koženého oblečení a doplňků. Další zajímavost je, že Hermès byl první, kdo ve Francii představil zip. Značku Hermès založil Thierry Hermes v Paříži v již zmiňovaném roce 1837. O několik let později se značka Hermès začala rozrůstat i o stylové dámské i pánské parfémy. První parfém Hermès představil v roce 1951 a byla to dodnes oblíbená vůně Eau d’Hermès. Nové exkluzivní parfémy představuje značka Hermès pravidelně a stejně jako u svých ostatních výrobků, dbá na nejvyšší možnou kvalitu. Luxusní parfémy Hermès spolehlivě poznáte podle elegance, neotřelé klasiky a kvalitního zpracování.

Číst dále
19.5.2021

Osvěžující citrusy

Začátkem jara většina z nás odhazuje spolu s teplým kabátem i těžší, dřevitější parfémy. S nástupem teplého počasí, kdy se pochmurná příroda opět probouzí a ukazuje nám svou neskutečnou krásu, má většina z nás chuť na energické parfémy, které jsou plné citrusů a tónů květin. Pozitivně laděné parfémy dokáží udělat divy. Dokáží povzbudit a dodat člověku neskutečný elán. Citrusové parfémy si vybírají ženy, muži, ale také dívky a chlapci.

Číst dále
30.4.2021

Závan svěžesti

Jaro je v plném proudu a jako každý rok, vybíráme vůně, které nám zpříjemní toto nádherné, kvetoucí období. Máme pro vás, pánové, osvěžující tipy na neotřelé, čisté parfémy.

Číst dále

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.