Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Blog

13.3.2024

Vraťte své pleti vitalitu - Jednoduché techniky k účinnému a přirozenému liftingu

Ostré kontury čelisti, vyhlazená pleť, elegantní linie krku a pozvednuté obočí jsou znaky, které mnozí považují za symbol krásy. Zatímco některé celebrity dosahují těchto ideálů prostřednictvím chirurgických zákroků, existují daleko jednodušší a přirozenější cesty, jak docílit podobných výsledků bez nákladných a invazivních procedur. Navíc jsou to cesty mnohem zábavnější, zvládnete je sama a kromě liftingu vám přinesou i skvělou relaxaci. Připravte se objevit na první pohled prosté, ale účinné techniky, které si bezpochyby oblíbíte.

Číst dále
20.2.2024

Překryjte, opravte a rozjasněte: Jak používat barevné korektory

Chcete prozradit tajemství dokonalého make-upu? To, co vám pomůže povýšit líčení na vyšší úroveň je práce s barevnými korektory a podkladovými bázemi. Právě ty vám pomocí neutralizace barev konečně pomohou zakrýt nedokonalosti všeho druhu a vytvořit tak sjednocený tón bez zarudnutí, kruhů pod očima, nebo nežádoucích prosvítajících žilek. Pojďme společně zjistit, jaké je kouzlo jednotlivých barevných odstínů korektorů a primerů a jak si z nich udělat ty nejlepší společníky pro každodenní líčení.

Číst dále
6.2.2024

Valentýn plný potěšení

Valentýn – den plný lásky, který již tradičně provází květiny a srdíčkové cukrovinky. Ale co když letos překvapíte svou polovičku něčím opravdu nečekaným? Představte si její zvědavý pohled, když rozbalí dárek a objeví něco, co okamžitě rozproudí jiskru vášně. Buďte letos originální a vsaďte na dárky, které přinášejí vzrušení a nové možnosti pro vaše intimní chvíle. Od parfémů s feromony, přes šumivé bomby do koupele, až po šperky, které v sobě skrývají tajemství erotické touhy. V naší nabídce najdete vše, co potřebujete pro nezapomenutelný Valentýn plný smyslnosti a hřejivých doteků.

Číst dále
31.1.2024

Přechod na profesionální vlasovou kosmetiku: Co získáte navíc?

Doba, kdy byla profesionální péče o vlasy výsadou salonů, je pryč. Díky lepší dostupnosti profesionálních řad vlasové kosmetiky si můžete tento luxus dopřávat i doma, a my tak znovu stojíme před rozhodováním, po jakých produktech sáhnout. Jaký je ve skutečnosti rozdíl mezi profesionální péčí a kosmetikou běžně dostupnou v drogeriích? Co ji dělá výjimečnou? Stojí za to kvůli ní měnit svou rutinu a vyplatí se do ní investovat?

Číst dále
18.1.2024

Královský odpočinek s koupelí Kneipp

Ano, čtete správně. 250 milionů let je stáří poslední solné pánve v Evropě v německém Saline Luisenhall v Göttingenu, odkud pochází termální solanka, kterou používá v recepturách svých koupelových solí značka Kneipp. Jde tak o nejkvalitnější solné krystaly, které na sebe umí navázat nejvíce blahodárných minerálů a stopových prvků, aby o vás následně pečovaly během koupele. Jak vybrat tu nejvhodnější koupelovou sůl pro domácí relaxaci a jak si připravit ideální lázeň?

Číst dále
4.1.2024

Peach Fuzz - barva roku 2024 si vás získá na první pohled

Na konci roku jako obvykle milovníci módy a designu s napětím očekávali, jaký barevný odstín bude vyhlášen barvou pro rok 2024. Odpověď jim dala společnost Pantone Color Institute, která se o vyhlašování barvy roku stará už 24 let. Po loňské výrazné a vášnivé Viva Magenta přichází na řadu změna v podobě romantické nude broskvové, přesněji Peach Fuzz. Jak se vám odstín skrytý pod číslovkou 13-1023 líbí? A co z kosmetiky a vůní si pořídit, pokud chcete s barvou roku ladit i letos?

Číst dále
19.12.2023

Podpořte Europarfémy.cz v soutěži Shop roku 2023

S díky za vaši přízeň budeme rádi za vaši podporu v tradiční soutěži SHOP ROKU 2023. Dejte hlas Europarfémům v Ceně popularity. Hlasování probíhá do 29. února.

Číst dále
6.12.2023

Co letos pod stromeček? Naše tipy na dárky pro celou rodinu

Vánoční nakupování je v plném proudu. Plné obchodní domy a stres, abychom vše stihli, není každému příjemný. Shánění dárků by ale v první řadě měla být věc radostná. Potěšit své blízké, říci jim, jak nám na nich záleží, vyjádřit, že víme,, co mají rádi - to je podstata vánočního obdarovávání. Zvláště, když dnes seženete ideální dárky z pohodlí domova, je příprava na Vánoce o tolik jednodušší. A s výběrem toho, co letos nadělit pod stromeček, vám rádi pomůžeme. Podívejte se na naše tipy skvělých dárečků pro celou rodinu.

Číst dále
15.11.2023

Black friday je opět tady. Kde se dá opravdu ušetřit?

Black Friday nákupní horečka je opět tady a slevy nás lákají ze všech koutů. I na Europarfémech jsme pro Vás připravili slevový týden s nákupními kódy. Propadáte nákupní horečce, nebo vás nechává chladnou? A dá se na Black Friday skutečně ušetřit?

Číst dále
1.11.2023

Vánoční odpočítávání aneb Adventní kalendáře nejsou jen pro děti

Pryč jsou doby, kdy jsme odpočítávali dny do Vánoc na jednoduchém čokoládovém kalendáři. Čas od 1. prosince se stal výzvou mnoha maminek, které každý rok vytvářejí svým ratolestem stále kreativnější podobu kalendářů a v nich pestrou nabídku malých dárečků na každé prosincové ráno. Proč to ale dopřávat jen dětem? Advent je krásné a výjimečné období nejen pro ně. Proto jsou stále více trendy i různé podoby kalendářů pro dospělé. Jak zpříjemnit čekání na Štědrý den své partnerce, manželovi, mamince či přátelům? Vybírat můžete z široké nabídky připravených dárkových kazet nejrůznějších značek, a nebo se do výroby pustit sami a vybrat dárečky přímo na míru darovanému. Připravili jsme pro vás proto trochu inspirace, jak na to.

Číst dále
18.10.2023

Nejdůležitější péče je sebepéče

Zdá se, že jedinečně babí léto se s námi rozloučilo, a je tu skutečný podzim tak, jak ho známe. Venkovní počasí nám říká o to, abychom zpomalili a po delší době se opět věnovali sami sobě. Je venku sychravo? Proměňte tuto příležitost v něco dobrého a dopřejte si čas na oddech a relaxaci.

Číst dále
2.10.2023

Seznamte se s podzimními voňavými novinkami

Ačkoliv tomu počasí stále ještě nenasvědčuje, máme za sebou rovnodennost a vládu přebírá podzim. Nad odchodem léta ale smutnit rozhodně nemusíme! Podzim umí být krásným obdobím plným barev a kouzel přírody. Ten letošní nadcházející podzim je také ve světě parfémů plný příjemných novinek, které si určitě zaslouží naši pozornost. Od bohatých kompozic plných květů, přes gurmánské vůně až po ty hřejivé orientální a typické do chladnějšího počasí. Poznejte spolu s námi nejnovější vůně ikonických značek a vyberte si tu pravou esenci do nadcházející ročního období.

Číst dále
11.9.2023

Mějte je stále po ruce - TOP multifunkční produkty do školy i kanceláře

Každý z nás určitě nejlépe ví, jak dokážou znepříjemnit den popraskané rty, suché ruce nebo záděrka na nehtu, a vy musíte jen čekat, až se dostanete z práce nebo ze školy domů, abyste si dopřála alespoň maličko péče. Nenechávejte nic náhodě! Není nutné mít v šuplíku u pracovního stolu nebo ve školní skříňce desítky různých produktů. Vybrali jsme pro vás takové, které využijete hned na několik způsobům, a pomohou vám tak s akutními problémy, nebo budou třeba skvělé na víkendové cesty, kdy se vám nechce balit celou kosmetickou taštičku.

Číst dále
15.8.2023

Pokora k přírodě s novou značkou na Europarfémech Purity Vision

V nabídce Europarfémů přibyla i 100% přírodní kosmetika značky Purity Vision. Přírodní složky získávané v duchu Fair Trade si můžete užívat v jejich unikátní pleťové i tělové kosmetice, která nezklame ani ty nejnáročnější z nás. Na jaké produkty se stojí za to podívat? A v čem vlastně tkví úspěšnost Purity Vision?

Číst dále
1.8.2023

Vyzkoušejte inovaci v nanášení vůně. Marc Jacobs přichází s novinkou Drops

Jste fanoušky půvabných vůní DAISY z dílny Marc Jacobs? A nebo rády zkoušíte něco nového? Marc Jacobs představil svou letní novinku, se kterou přichází absolutně nový způsob, jak aplikovat vaši oblíbenou vůni.

Číst dále
10.7.2023

Mořské vlny zkrocené v parfému

Milujete vůni přímoří? Nemůžete se nabažit svěžesti vody, příjemné hřejivosti písku a mírné štiplavosti soli na pozadí slunečních paprsků? Za svou oblíbenou vůní nemusíte létat do dalekých krajin. Stačí, když si vyberete vhodný parfém, ve kterém najdete toto vše schované. Právě pro vás jsme vybrali takové, které vás nadchnou. Ať už jsou spojeny s citrusy, květinami nebo dřevem, mohou vás přenést na jedno přičichnutí na oblíbená přímořská místa.

Číst dále
20.6.2023

Letní makeover - tipy na produkty pro dokonalé letní líčení

Léto je konečně naplno tady a spolu s počasím se nám přirozeně mění i naše makeup rutina. Automaticky saháme po lehčích produktech, které naši pleť tolik nezatíží a se kterými se budeme cítit skvěle po celý den. A co teprve, když odjíždíte na víkend s přáteli pod stan a i tam chcete zkrátka vypadat dobře bez zbytečného času stráveného u kapesního zrcátka? Podívejme se spolu na některé tipy, které se vám budou na následující teplé měsíce určitě hodit.

Číst dále
6.6.2023

Tipy na ochranu vlasů během léta

Ne všechno je na létě, koupání a dovolených tak skvělé. Naše vlasy teď čeká nejnáročnější období v roce - vystavování slunci, časté koupání, působení chloru, písku i soli, to vše jim přináší velké zatížení. A tak, pokud se chcete na konci letních dobrodružství probudit s vlasy, které poznáte, je na čase si najít tipy jak poničení co nejlépe předejít.

Číst dále
23.5.2023

Dodejte životu šťávu s ovocnými vůněmi

Nemůžete se nabažit vůně čerstvého ovoce? Tak svěží, šťavnaté a barevné! Ovoce je symbolem léta, které se snad i podle počasí už opravdu blíží, a tak je na čase připravit se na teplé počasí a přejít na vůně, které vás budou doprovázet na všech dobrodružstvích. Pokud také patříte mezi milovníky ovocných vůní, podívejte na náš výběr těch, do kterých se na první přivonění zamilujete, a kde je charakteristická vůně čerstvého plodu opravdu výrazná.

Číst dále
15.5.2023

Svěřte se do náruče přírody - léčivá síla rostlin v kosmetice

Tajemství naší krásy a zdraví se ukrývá v přírodě, jen je třeba se z ní naučit správně čerpat. Nepřeberné množství bylin a květin s léčivými vlastnostmi jsou odnepaměti alfou a omegou péče o pleť, tělo i vlasy a ten, kdo je umí správně využít, tomu se odvděčí šetrnou ale účinnou péčí. Jaké rostliny v kosmetice nejčastěji potkáváme a jaké problémy jim můžeme svěřit? Připomeňme si ty nejznámější z nich a objevme znovu jejich tajemství, na které se v dnešním světě tolik zapomíná.

Číst dále
25.4.2023

Vyzkoušejte novinku Gabriella Salvete - řasenky, které vyživí i nalíčí

Jednou z letošních novinek dekorativní kosmetiky značky Gabriella Salvete jsou nové řasenky Panoramico. S využitím třech pečlivě vybraných olejů vznikly tři nové řasenky, které nejen skvěle nalíčí, ale zároveň jsou vyživující, a jsou tak skvělé pro jarní refresh. Kromě regeneračních účinků můžete také vybírat dle preference kartáčku, který vaše řasy natočí nebo jim dodá potřebný objem.

Číst dále
19.4.2023

DĚKUJEME! Stali jsme se finalisty v soutěži SHOP ROKU 2022

Europarfémy.cz zabodovaly v soutěži SHOP ROKU 2022 a získaly třetí místo v kategorii Cena kvality: Parfémy. Děkujeme všem za hlasy a přízeň!

Číst dále
4.4.2023

10 nejčastějších chyb ve skincare. Čemu se v péči o pleť rozhodně vyhnout?

Otázka péče o pleť nás provází od samé puberty, kdy většina z nás zjistila, že naše pleť nebude vždy jemná a bez chybičky, jako v dětství. Pupínky vystřídaly černé tečky, černé tečky citlivá pleť, citlivost první vrásky, a chvíli po nich povadlá kůže... Ať už se líčíte, nebo ne, pokud si chcete zachovat zdravý vzhled co nejdéle, je potřeba pleti věnovat odpovídající péči.

Číst dále
22.3.2023

Oslavte jaro barevnými očními linkami

Konečně! Zima je za námi, slunce opět nabírá na síle a příroda se probouzí. Také na jaře zahazujete tmavé oblečení a máte chuť se obklopit barvami? Podtrhněte radost z nového života ještě o něco víc a oživte své líčení barevnými očními linkami. I když jsou trendy už nějakých pár měsíců, stále na ně odvahu sebralo jen málo dívek a žen, a to je velká škoda! Barevné linky jsou zábavné, originální a jedinečně podtrhnou vaši náladu. No řekněte, není ideální čas je vyzkoušet?

Číst dále

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.