Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Slova lásky ukrytá ve vůni ❤ Vyberte dárek na Valentýna z novinek roku 2022

30.1.2023

Ať už jste s Vaší polovičkou léta nerozlučná dvojice a znáte se jak nikdo jiný, nebo jste teprve na začátku vztahu a poznávání, svátek lásky nabízí skvělou příležitost pro to, udělat si čas jen sami na sebe, a říci si, co k sobě cítíte.

Jistě, že plánované vyznání lásky nemusí být pro každého. Ale ruku na srdce, kolikrát za rok pak takto promarněný Valentýn skutečně napravíme? Nebojte se 14. únor věnovat svým drahým, a strávit tento den tak, jak máte oba nejraději. 

A mluvíme-li o vyznání lásky, co lépe toto dokáže, než osobní romantický dárek? I ty k Valentýnu patří a stěží bychom hledali někoho, komu by takový dárek neudělal radost. Rok 2022 přinesl spoustu skvělých vůní, které se pro tuto příležitost bezvadně hodí. Hledáte-li ten ideální dárek pro vaši partnerku či partnera, kterým můžete říci “Miluji Tě” i beze slov, podívejte se na náš výběr úžasných valentýnských tipů. Vůní, které v sobě ukrývají ta nejniternější vyznání lásky…

VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO NI

DEJTE SI NĚCO SLADKÉHO S ESCADA SHOW ME LOVE

Novinka loňského roku od ESCADY Show me love je vůně plná lásky už na první pohled.  Její flakonek zkrátka mluví za vše! Jde o limitovanou edici, takže určitě oslní všechny, které sledují trendy a rády zkouší nové vůně. Parfémovanou vodu otevírá šťavnatá borůvka, které přechází v jemný romantický jasmín. A protože k Valentýnu patří i sladké, potěší Vás křehká francouzská makronka v samotném závěru vůně. Na 14. února zkrátka ideální kombinace, co myslíte? 

PŘENESTE JI DO ITÁLIE S DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE ITALIAN LOVE

Máte-li doma milovnici léta a mořských vln, neváhejte a darujte jí neskutečně svěží toaletní vodu Dolce&Gabbana Light Blue Italian Love, která ji s prvním přivoněním přenese na italský ostrov, pod blankytně modrou oblohu, skrz kterou prosvítají paprsky letního slunce v plné síle. O letní svěžest se postará italský citron a zelené jablko, květnaté srdce je postaveno na bílé růži a jasmínu a v základu nesmí chybět podmanivá ambra, santalové a cedrové dřevo a vášnivé bílé pižmo. Pokud únor není její nejoblíbenější měsíc a už toužebně vyhlíží sluneční paprsky, s tímto dárkem rozhodně zabodujete. 

VEZMĚTE JI DO RÁJE S MARC JACOBS DAISY PARADISE

Nejnovější řada legendární značky Marc Jacobs Paradise je zkrátka úchvatná. Nalaďte svou milou na romantickou vlnu a darujte ji toaletní vodu Daisy Paradise, která je nejen úžasnou vůní, ale díky nezaměnitelným falkonkům i šperkem a sběratelským předmětem. V horní vrstvě hraje hlavní roli červený vlčí mák, kterého doplní další květinové tóny v kombinaci s dubem. Svůdné akordy rozehraje ambroxan v hřejivém základu vůně. Něha ve fialovo-růžovém flakonu rozněžní ženu každého věku.

DARUJTE PUGET RŮŽÍ S CHLOÉ CHLOÉ ROSE NATURELLE INTENSE

Váháte, zda letos nezvolit přeci jen klasiku a darovat puget růží? A co kdyby mohla mít obojí? S Parfémovanou vodou Chloé Rose Naturelle Intense ji růžemi doslova obsypete! Značka Chloé věnuje výběru těch nejlepších  růží velkou pozornost a můžete si být jisti, že Vám nabídne opravdu jen to nejlepší. Pro novinku z roku 2022 vybrali láskyplnou, organicky pěstovanou růži s kouřovým a vanilkovým nádechem dubu. V srdci vůně ho doplňuje jiskřivý bergamot a olej z květu hořkého pomeranče - neroli, a v základu pak najdete cedr a krémové santalové dřevo. Tuto toaletní vodu ocení i ženy, které si zakládají na vztahu k přírodě a pečlivě vybírají původ svých oblíbených produktů. Vůně je vyrobena zcela bez umělých přísad a navíc existuje i ve variantě k doplnění.  

Marc Jacobs Daisy Paradise

VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO NĚJ

Calvin Klein Defy

OCEŇTE PŘÍVAL ENERGIE S CALVIN KLEIN DEFY

Má spoustu plánů a chuť změnit celý svět? Nadšení do života a optimismus jsou základní složky nové vůně značky Calvin Klein - DEFY, která byla velkým překvapením uplynulého roku. Mužná denní vůně navazuje na odkaz věhlasné mladistvé značky Calvin Klein, ale přeci jen přináší něco nového, více svěžesti a nové energie. Na první přivonění vás oslní jedinečná kombinace oleje z bergamotu, mandarinky a cedrového jehličí, srdce patří příjemně nasládlé levanduli, šalvěji a listům fialky, a v hřejivém základu se prolíná ambra, pižmo a haitský vetiver. Pokud svého milého neznáte ještě příliš dlouho, a nechcete udělat chybu, rozhodně sáhněte po Calvin Klein DEFY. 

NOVÁ TVÁŘ KLASIKY S DAVIDOFF COOL WATER REBORN

Cool Water je dnes již legendou, kterou znají už skutečně všichni. V roce 2022 přinesla značka Davidoff novou variantu této ikonické vůně, a my jí dáváme jedničku s hvězdičkou! Zůstává gejzír svěžesti a mořské energie, u které ale oproti předchůdkyni Cool Water Reborn nekončí. Vzrušující kombinace galbana, tuniského rozmarýnu a haitského vetiveru dodává příjemnou štiplavost a mužnou smyslnost, a to je přesně to, co u Valentýnských vůní hledáme! 

DARUJTE LUXUS A ELEGANCI S HUGO BOSS BOSS BOTTLED

Pro zralé muže, kteří vědí, co chtějí, a obdivujete na nich jejich šarm a eleganci, tu máme luxus mezi vůněmi roku 2022 HUGO BOSS Boss Bottled. Parfém postavený na erotizující vůni kůže a fíkovníku symbolizuje muže 21. století. Vydatnost a sílu parfému s výraznými a vzrušujícími koženými a dřevitými akordy vyvažuje svěží mandarinka a kosatcový kořen. Vůně je vhodná především na večery či do společnosti, a nebo si ho můžete užít jen sami pro sebe. Parfému HUGO BOSS Boss Bottled jde totiž jen těžko odolat.

DÁREK PRO SPORTOVCE S LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 BLANC EAU FRAICHE

Pro aktivní muže a milovníky sportu, kterým ale i při oblíbených aktivitách záleží na jejich image, bude perfektním dárkem toaletní voda Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche. Sportovně-elegantní vůní s úvodními ovocnými akordy citronu, grapefruitu a zázvoru, podtrhnete jeho uvolněný a mladistvý styl. Srdce vůně je tvořeno levandulí, jablkem a jalovcem, který ji dodává na pikantnosti. Závěr z cedru, vetiveru a ambroxanu celou kompozici zakončuje a dělá z této toaletní vody další skvělý tip na valentýnský dárek.

HUGO BOSS Boss Bottled

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.