Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Elegance s Bentley

14.1.2022

Vykročte do nového roku s originalitou luxusu britského automobilového světa prostřednictvím Bentley parfémů.
První toaletní voda Bentley for men, byla představena na trhu v roce 2013 a hned si získala své příznivce nejen v automobilovém světě.
Probuďte Vaše smysly výběrem z různých kompozic vůní. Jsou promyšleny do posledního detailu a zásluhu na tom mají francouzští parfuméři jako Nathalie Lorson, Dorothee Piot, Mylene Alran, Michel Almairac nebo Mathilde Bijaoui.
Potěší také flakóny připomínající automobilové prvky jako je elegantní kov, logo Bentley, čisté linie. 

Dopřejte si luxus dostupný každému.

 

1) BENTLEY FOR MEN

Toaletní voda 100 ml 

Popis produktu:
Parfém Bentley for Men otevírá dveře do světa luxusních limuzín Bentley. Na parfému se podílej francouzská parfumérka Nathalie Lorson. Design flakónu podtrhuje elegantní a symetrické tvary ikonických limuzín Bentley.

Složení parfému:
Hlava
bergamot, černý pepř, bobkový list

Srdce
skořice, dřevité tóny, šalvěj muškátová, rum

Základ
kůže, pačuli, cedr, benzoin

Druh vůně
orientálně-kořeněná

 

 

2) Bentley For Men Intense

Parfémovaná voda 100 ml 

Popis produktu:

Parfémovaná voda Bentley For Men Intense je orientálně-kořeněná vůně pro opravdové muže. Vznikla pod taktovkou parfumérky Nathalie Lorson a na trhu se objevila v roce 2013. 

Je opravdu velmi výrazná, mužná a navíc s dlouhou výdrží. Můžete si být jistí, že perfektně zvýrazní vaši osobnost. Netradiční úvod v podobě kadidla, pepře a gerania se v srdci prolíná s nezaměnitelnou vůní kůže, květů labdana (devaterník penízkovitý) a šalvěje. Hřejivý základ v podobě cedrového a santalového dřeva společně s dřevitou vůní pačuli dává vonné kompozici hloubku a intenzitu. Tato vůně je pro odvážné muže, kteří se nebojí vystoupit z davu a být jedineční.

 

3) Bentley Infinite Intense

Parfémovaná voda 100 ml 

Popis produktu:

AROMATICKO-DŘEVITÁ PÁNSKÁ VŮNĚ BENTLEY

Vůně se představuje jiskřivým spojením něžné fialky, aromatické levandule a pikantního černého pepře. Srdce je naplněné akordy pravé ambry, benzoinu, elemi, muškátového oříšku a koření. V základu se rozeznívá pačuli ve spojení s vetiverem, smyslným pižmem a hřejivým cedrovým dřevem. Udělejte skvělý dojem na své okolí díky vůni parfémované vody pro muže Bentley Infinite Intense i vy.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.