Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Peach Fuzz - barva roku 2024 si vás získá na první pohled

4.1.2024

Na konci roku jako obvykle milovníci módy a designu s napětím očekávali, jaký barevný odstín bude vyhlášen barvou pro rok 2024. Odpověď jim dala společnost Pantone Color Institute, která se o vyhlašování barvy roku stará už 24 let.  Po loňské výrazné a vášnivé Viva Magenta přichází na řadu změna v podobě romantické nude broskvové, přesněji Peach Fuzz. Jak se vám odstín skrytý pod číslovkou 13-1023  líbí? A co z kosmetiky a vůní si  pořídit, pokud chcete s barvou roku ladit i letos?

Peach Fuzz, barva roku 2024

Spíš oranžová, nebo spíš růžová? Zkrátka něco mezi. Barva připomínající chmýří na vyzrálé broskvi, podle čehož získala svůj název, taková je barva roku 2024. Své místo si nyní jistě najde nejen ve světě módy, ale i v interiérovém designu, či v reklamě. Můžeme se tak těšit na záplavu romantických, něžných teplých barevných tónů, ideálně padnoucích k paletě nude barev jako je béžová, šedá, okrová či světle hnědá.  

Možnost, jak propojit přicházející rok s barvou Peach Fuzz je mnoho, a nemusí se nutně jednat o nové vymalování, či výměnu sedačky v obýváku. Interiér stačí osvěžit novými doplňky jako jsou deky, polštářky, nebo dekorativní nádobí. Šál v broskvové barvě v šatníku využijete už nyní, skvěle bude ale padnout i k jarnímu kabátku a v létě ho využijete jako lehký přehoz při chladných večerech. Barva Peach Buzz je nadčasová, a tak ji využijete napříč všemi ročními obdobími. 

Absolutní nutností je potom doplnění laků na nehty v barvě roku. Berme to třeba jako novoroční rituál. Oranžovo-růžová teplá barva nehtů se hodí téměř ke všemu, nemusíme se tedy obávat, že bychom sáhly vedle. Stejně tak i při volbě Peach Fuzz pro oční stíny nebo lesk na rty. A pokud je na vás příliš nudná, nebojte se ji zkombinovat s výraznějšími barvami, třeba červenou. fialovou nebo světlejšími odstíny modré.

A protože parfémy nemilujeme jen pro jejich vůni, ale i pro nádherné flakony, které jsou samy o sobě ozdobou našich toaletních stolků, vyberte si z nabídky vůní v barvě roku 2024, kterých máme na Europrafémech celou řadu.

Přejeme vám krásný nový rok s barvou Peach Fuzz! 

Kosmetika a vůně v barvě roku 2024

NEHTY V BARVĚ ROKU

OČI V BARVĚ ROKU

RTY V BARVĚ ROKU

VŮNĚ V BARVĚ ROKU

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.