Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vyzkoušejte inovaci v nanášení vůně. Marc Jacobs přichází s novinkou Drops

1.8.2023

Jste fanoušky půvabných vůní DAISY z dílny Marc Jacobs? A nebo rádi zkoušíte něco nového? Marc Jacobs představil svou letní novinku, se kterou přichází absolutně nový způsob, jak aplikovat vaši oblíbenou vůni. Daisy Eau de Toilette, Daisy Eau so Fresh a Daisy Love si nyní můžete užívat ve variantě “Drops”, tedy v originálních kapslích, ve kterých je ukrytá jedna dávka vaší zamilované vůně.

Sofistikovaná Daisy, hravá Daisy Eau So Fresh nebo sladká Daisy Love  - všechny tyto tři toaletní vody inspirované generací mileniálů jsou známé ženám po celém světě.  Oblibu si značka Marc Jacobs opakovaně získává nejen originálními flakony, ale i vůněmi, které vás osloví na první přivonění, a jsou symbolem dobrodružství, sebevědomí a pozitivní energie. Novinka Drops tak přináší inovaci, kterou rozhodně stojí za to vyzkoušet! 

Marc Jacobs Daisy Drops

Flakony vůní Marc Jacobs jsou originální, nepřehlédnutelné a musíme je všechny mít - ovšem milujeme je jen na své toaletce. V kabelce už jsou praktické výrazně méně. S Daisy Drops tak přichází pro fanoušky této značky vítaná změna! Drops si užijete nejvíce právě na cestách. V malé plechové krabičce se ukrývá přesně 30 ks malých kapslí, které se vám vejdou i do toho nejmenšího zavazadla. Nevytečou, ani se vám do květů, které zdobí víčka flakonů Daisy, nezamotají poklady z kabelky.  

Pak už stačí jen zatočit, zmáčknout a nanést na pulsní body, tak, jak to známe. V kapsli se ukrývá vůně na olejové bázi a oproti jejím předchůdkyním je bez alkoholu. Všechny tři varianty jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí a je dbáno také na to, aby nevznikl zbytečný plastový odpad

Výsledkem je dlouhotrvající vůně, která z vás dělá ještě svobodnější, dobrodružnější  a inovativnější ženu.

VYZKOUŠEJTE NOVINKU MARC JACOBS

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.