Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Seznamte se s podzimními voňavými novinkami

2.10.2023

Ačkoliv tomu počasí stále ještě nenasvědčuje, máme za sebou rovnodennost a vládu přebírá podzim. Nad odchodem léta ale smutnit rozhodně nemusíme! Podzim umí být krásným obdobím plným barev a kouzel přírody.  Ten letošní nadcházející podzim je také ve světě parfémů plný příjemných novinek, které si určitě zaslouží naši pozornost. Od bohatých kompozic plných květů, přes gurmánské vůně až po ty hřejivé orientální a typické do chladnějšího počasí. Poznejte spolu s námi nejnovější vůně ikonických značek a vyberte si tu pravou esenci do nadcházející ročního období.

Calvin Klein, My Euphoria

SMYSLNÝ PODZIM S MY EUPHORIA

Značka Calvin Klein letos představila novou parfémovanou vodu nejen pro milovnice jejich legendární orchideje Euphoria. Podmanivě červená My Euphoria se drží  květinového základu, a vévodí ji sladké a kořeněné flambé orchideje. Spolu s ním je v prostřední vrstvě také  slano-sladký bílý sezam a tuberóza. Smyslnost je skryta i v úvodních tónech, kterému dominuje jemně nahořklý černý rybíz. V základu se opět dostává místa orchideji, bambusu a arabskému oudu. Sebevědomí a síla, kterou v sobě My Euphoria ukrývá, bude slušet každé ženě. 

 

LUXUSNÍ PODZIM S PACO RABANNE LADY MILLION ROYAL

A máme tu další klasiku ve světě vůní, která se v roce 2023 dočkala nového kabátku. Paco Rabanne uvedlo na trh svou Lady Millon Royal. Na výrazném dřevitém základu je vystavená květinově-ovocná kompozice s úvodem granátového jablka a srdcem s bílými květy. Jde o sladkou vůni, podobnou její legendární předchůdkyni, osvěženou o kyselost ovoce v úvodu. Základní dřeviny jsou krémové, měkké a podporují sladkost, a tak osloví jistě i milovníky gurmánských vůní. V nabídce najdete i variantu pro muže Paco Rabanne 1 Million Royal v typickém flakonu zlaté cihly, které dominuje levandule, šalvěj a listy fialky. Úvod je svěží okořeněný kardamomem a orientální nádech přidává v základu cedr a pačuli. Zahalte se do luxusu a budete se cítit jako královna! 

Paco Rabanne, Lady Million Royal a 1 Million Royal
ESCADA, Party Love Limited Edition

SLADKÝ PODZIM S ESCADA PARTY LOVE LIMITED EDITION

U sladkých vůní ještě zůstaneme. Z dílny ESCADA k nám doputovala další gourmánská exploze Party Love Limited Edition. Známý falkon ve tvaru srdce se tentokrát zbarvil do světle fialové a nabízí zakousnutí do toho nejlahodnějšího dortu. Vše zahájí tmavě červená příjemně sladko-kyselá třešeň, skrze kterou se dostanete k lahodně našlehané šlehačce, abyste si užili tak dobře známý korpus vanilkového cupcaku. Co jiného vám může připomenout ten pocit štěstí, když se čas zastaví, a vy máte čas vnímat jen své smysly? Zakousněte se a užijte si podzim s gurmánskou vůní Party Love Limited Edition! 

DYNAMICKÝ PODZIM S HUGO BOSS BOSS BOTTLED ELIXIR

I muži si mohou užít podzim s novým parfémem. Obzvláště ti, kteří milují zemité a dřevité akordy vůní a vyžadují dlouhou výdrž. To vše nabízí HUGO BOSS Boss Bottled Elixir. Že máte tu čest s výjimečnou vůní vás ujistí už kadidlo a kardamomem v úvodu. Srdci vůně dominuje vetiver a esence cedrového dřeva v základu umocní mužnost skrytou v každé kapce tohoto mimořádně vydařeného parfému. HUGO BOSS Boss Bottled Elixir se bude vyjímat na nočním stolku jako vůně pro výjimečné příležitosti - večírek, ples nebo večeri důležitým s obchodním partnerem. Dáváte s ní najevo, že je pro vás daná událost důležitá, stejně jako osoba, se kterou večer trávíte. Zároveň ale vyjadřujete svou vlastní osobnost, sebevědomí, charisma a schopnosti, které světu  nabízíte. 

HUGO BOSS, Boss Bottled Elixir

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.