Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Montale – inspirováno krásou Orientu

18.8.2022

Montale je jedním z nejpopulárnějších a nejobyčejnějších brandů na světě. Jeho zakladatel Pierre Montale pracoval po dlouhou dobu v Saudské Arábii, kde úspěšně navrhoval parfumerské poklady pro vyvolené. Pierre dokázal pečlivým studiem starodávných receptů postupně zdokonalovat svůj parfumérský um a schopnost, až dosáhl dokonalosti a plně se realizoval při výrobě a experimentování se zázračnými olfaktorickými kompozicemi výhradně z drahých vzácných přírodních ingrediencí. Když se v roce 2003 vrátil do své rodné Francie, založil mistr parfumér vlastní parfumérský dům a uvedl na trh první voňavá díla pod vlastní značkou. Velkolepé vůně Montale učinily ze značky jednoho z nejuznávanějších lídrů NICHE parfémů. Pánské parfémy jsou symbolem přepychu, vysokého statusu a vytříbeného vkusu, zní stylově a ušlechtile, snoubí se v nich královská majestátnost s aristokratickou vznešeností. Parfémy vyrobené pro zástupkyně krásnějšího pohlaví jsou oslavou vybranosti, půvabu, grácie a přepychu, které fascinují, vábí a vytváří neuvěřitelně smyslný obraz. Traduje se, že tyto vůně mají afrodiziakální účinky.

1) Montale Ristretto Intense Café
Parfémovaná voda 100 ml

POPIS PRODUKTU

Milujete nezaměnitelné aroma čerstvé kávy? Pak si jistě zamilujete také parfémovanou vodu pro ženy Montale Paris Ristretto Intense Café, jíž vévodí právě aroma kávových zrn. Orientálně-vanilková vonná kompozice francouzské značky niche parfémů Montale Paris, byla na trh uvedena v roce 2019. Okouzluje nejen samotnou vůní, ale také nádherným designem flakónu ve zlato fialovém provedení. Intenzivní a dlouhotrvající toaletní voda se hodí na denní nošení i speciální příležitosti a díky svému hřejivému nádechu nejlépe vynikne v chladnějších měsících.

2) Montale Fantastic Oud
Parfémovaná voda 100 ml

POPIS PRODUKTU

Francouzská značka výjimečných parfémů Montale dobře ví, jak udělat skvělý dojem. Důkazem je
i parfémovaná voda Montale Fantastic Oud vytvořená na míru mužům i ženám. Orientálně-dřevitá vůně, jež je zákazníky hodnocená jako intenzivní a dlouhotrvající, byla na trh uvedena v roce 2018. Hodí se zejména na denní nošení v chladnějších dnech a také na speciální příležitosti. Pozornost si bezesporu zaslouží i design flakonku v černo-stříbrném provedení.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.