Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

ITALSKÁ NADČASOVOST S TESORI D‘ ORIENTE

23.2.2022

Tesori d'Oriente je italská značka, uznávaná pro svoji 100% italskou kvalitu svých výrobků, které zanechávají na pokožce nezaměnitelnou, smyslnou a obklopující vůni.

V nabídce má mnoho dámských vůní, ale také unisex parfémy, sprchové gely, pěny, oleje, tělové krémy. První vůně byla uvedena na trh v roce 2010. Motivací této značky se stal vzdálený Orient, který vyzdvihuje tuto značku za hranice jedinečnosti a výjimečnosti orientální krásy.

Od svého vzniku je filozofie Tesori d'Oriente založena na holistickém konceptu pohody vycházející z fyzické a duševní rovnováhy a tak si dopřejte s touto kosmetikou relaxaci vašeho ducha, těla i mysli.

1. Tesori d´Oriente White Musk
Parfémovaná voda 100 ml

POPIS PRODUKTU

Propadněte kouzlu bílého pižma, patřícího k nejsmyslnějším složkám světa parfémů, díky vůni parfémované vody pro ženy i muže Tesori d´Oriente White Musk. S touto orientální vůní, zabalenou do elegantního designu flakonu, se budete cítit sebevědomě a přitažlivě po celý den.

2. Tesori d´Oriente White Musk
Pěna do koupele 500 ml
 

POPIS PRODUKTU

Doplňte svou orientální vůni Tesori d'Oriente White Musk pěnou do koupele a nechte se uchvátit tajemnou a vzácnou vůní, která navodí pocit klidu. 


3. Tesori d´Oriente Argan Oil
Sprchový olej 250 ml


POPIS PRODUKTU

Dopřejte si chvíli relaxace a uvolnění se sprchovým olejem Tesori d´Oriente Argan Oil. Tento olej s hedvábnou texturou obsahuje vzácný arganový a šáchorový olej, které vaší pokožce poskytnou dokonalou péči.

VYZKOUŠEJTE BLAHODÁRNÉ ÚČINKY SPRCHOVÉHO OLEJE TESORY D ´ ORIENTE:

  • jemně odstraňuje nečistoty z pokožky,
  • regeneruje a vyživuje,
  • vysoký obsah vitamínu E zajišťuje pokožce antioxidační ochranu,
  • má protizánětlivý účinek,
  • rozjasňuje a vyhlazuje,
  • zanechává pokožku sametově hladkou a provoněnou.

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.