Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

VŮNĚ JAKO DOPLNĚK OD ELIZABETH ARDEN

4.4.2022

Přivítejme první jarní paprsky s podmanivou vůní Green Tea. V kombinaci s tělovým krémem či mlékem, jen podtrhnete tuto nádhernou nezaměnitelnou vůní, kterou ještě víc zvýrazní období plné rozpuku prvních jarních dnů. Doporučujeme vyzkoušet také variantu vůně White Tea, evokujícího svěžest a čistotu.
Jméno, které nese tato neodolatelná vůně, je od známé značky Elizabeth Arden, kterou založila Florence Nightingale Grahamová, narozená v roce 1878 v Kanadě. Proslula svým jménem ve 20. století, kdy v roce 1910 otevřela na Páté avenue svůj vlastní salon krásy. V roce 1930 již bylo otevřeno více než 40 poboček na všech kontinentech světa. Její salony se staly synonymem kvality a všestranné péče. Zpočátku vyráběla různé kosmetické přípravky, světlo světa první vlastní parfémy spatřily v roce 1922. V roce 1934 představila firma velmi famózní vůní Blue Grass, která se stala legendou a zůstala na trhu beze změn až dodnes. ,,Parfémy jsou nedílnou součástí ženské krásy a měly by ji dokonale doplňovat,, tato myšlenka se stala mottem, kterým značka razila svůj pohled na svět.

1) Elizabeth Arden Green Tea
 

POPIS PRODUKTU

Máte rádi vůni zeleného čaje, která je plná energie a svěžesti? Pak si jistě oblíbíte i vůni toaletní vody pro ženy Elizabeth Arden Green Tea, jejíž klíčovou vonnou ingrediencí se stal právě zelený čaj. Svěží vůně, zabalená do světle zeleného flakonku s motivem čajového listu, byla na trh uvedena již v roce 1999 a za jejím vznikem stojí uznávaný parfumér Francis Kurkdjian. Citrusová vůně, jež vám s každým přivoněním vyčaruje úsměv na rtech, je jako stvořená do teplých jarních a letních dnů.

2) Elizabeth Arden Green Tea
 

POPIS PRODUKTU

Green Tea od Elizabeth Arden je vůně ženy stvořené pro bílý den a zároveň zářící při večeru. Green Tea evokuje čerstvost okamžiku noci pod širým nebem s hvězdami. Vzpomínky spojené s touto vůní zeleného čaje a citronu vás budou provázet celým životem.


 

3) Elizabeth Arden White Tea
 

POPIS PRODUKTU

Toaletní voda Elizabeth Arden White Tea je inspirována vůní bílého čaje. Výjimečná, přitom jednoduchá a přirozená vůně White Tea Vás přenese do květinové zahrady, kde všude kolem sebe ucítíte omamné květiny. Šumivé akordy pomeranče spolu s mořskými tóny otevírají kompozici. Extrakt z bílého čaje a máty podtrhne Vaši ženskost. Vůně exotického dřeva, ambry a tonky uzavírají tuto harmonickou kompozici.

Elizabeth Arden White Tea představuje útěk pro Vaše smysly. Vychutnejte si svůj šálek bílého čaje, modrou oblohu a nechte se unášet harmonickými tóny toaletní vody White Tea. Dámská toaletní voda Elizabeth Arden White Tea byla uvedena na trh v roce 2017.

4) Elizabeth Arden Blue Grass
 

POPIS PRODUKTU

Blue Grass je babičkou mezi vůněmi z roku 1934. Květinová vůně Blue Grass s výraznými tóny mýdla. Blue Grass je spíše pro starší dámy na každý den.


 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.