Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Smyslné vůně z Itálie

26.4.2022

Roberto Cavalli je italský módní návrhář, který se narodil v roce 1940 ve Florencii. Jeho umělecké nadání mu bylo dáno již do kolébky. Jeho otec byl krejčí a jeho dědeček, Giuseppe Rossi, byl známý malíř 19. století. Roberto Cavalli se proslavil díky sexy kolekcím oblečení se zvířecími a exotickými potisky na semiš a hladkou kůži. Tento revoluční způsob tisku si nechal také v 60 letech patentovat. Díky tomu získal své první klienty a módní domy Hermès a Pierre Cardin, pro které začal tvořit. V roce 1972 otevřel svůj první autorský butik v Saint Tropez a dnes jich má po světě již více než třicet. K jeho slavným zákaznicím patří např. Brigitte Bardot, Sophia Loren, Victoria Beckham, Jennifer Lopez nebo Beyonce Knowles. Roberto Cavalli navrhuje oblečení pro ženy i muže, doplňky, brýle, spodní prádlo a v neposlední řadě i okouzlující a nezaměnitelné parfémy. Jeho první parfém byl na trhu již v roce 2002. Nyní má parfémů na trhu téměř 40 a to jak pro muže, tak i pro ženy.

1) Roberto Cavalli Just Cavalli For Her 

POPIS PRODUKTU

Je to jen chtíč, pouze touha... Tak je popisován nový parfém Roberto Cavalli Just Cavalli. Just Cavalli je provokativní, pulzující a sexy vůně, kterou nelze ignorovat ani přehlédnout. Žena Just Cavalli se nebojí být sama sebou, ráda provokuje a flirtuje. Just Cavalli je svobodná a odvážná.



 

 

2) Roberto Cavalli Roberto Cavalli Pour Femme

POPIS PRODUKTU

Parfémovaná voda Roberto Cavalli Pour Femme je dlaší z vůní italského návrháře Roberta Cavalli. Tato výrazná, orientálně-květinová vůně byla uvedena na trh v roce 2012. Je jako stvořená pro extravagantní ženy, které se nebojí být středem pozornosti a užívají si každou chvilku na výsluní společnosti. Múzou a tváří této vůně je sexy modelka a herečka Elisa Sednaoui. Zlatavý flakon s leopardími prvky a zlatými iniciály Roberta Cavalli na vrcholu víčka jen umocňují vůni, která se ve flakonu ukrývá. Vůně Roberto Cavalli Pour Femme se otevírá vůní růžového pepře, který je v zápětí vystřídán intenzivní vůní květu pomerančovníku. Neméně intenzivní je i sladká vůně vanilky, která tvoří základ vůně společně s benzoinem a sladce kořeněnými tonkovými boby. Parfémovaná voda Roberto Cavalli Pour Femme vás bude provázet po dlouhé hodiny a učiní vás neodolatelnou na jakémkoli večírku.



 

3) Roberto Cavalli Just Cavalli For Him

POPIS PRODUKTU

Just Cavalli for Him je toaletní voda pro muže, kterou značka Roberto Cavalli představila v roce 2013. Za jejím stvořením stojí Domitille Bertier a Clement Gavarry.

Pouhé tři ingredience

Vůně s výrazným koženým aroma se skládá z pouhých tří ingrediencí. Stačí to pro vznik pěkné vůně? Určitě ano. Můžete se o tom sami přesvědčit. V úvodu zahřejí chilli papričky pimento, srdce obsahuje dřevitě-kouřové aroma vetiveru (vousatka draslavá) a závěr tvoří již zmíněná kůže. Tato kompozice tvoří dohromady elegantní, atraktivní vůni plnou optimismu. Hřejivě kořeněná vůně Just Cavalli for Him vám rozproudí krev v žilách a okouzlí něžné pohlaví.


4) Roberto Cavalli Uomo Silver Essence

POPIS PRODUKTU

Roberto Cavalli Uomo Silver Essence - vůně inspirovaná nadčasovou italskou elegancí. Pánská toaletní voda symbolizuje uměleckého bohémského ducha s kapkou uhlazenosti. Složení toaletní vody je kombinací pikantního zázvoru, kardamomu a jemných listů fialek v úvodu. Drahocenný kořen kosatce s dotekem pelargónie a levandule se snoubí se zemitými tóny větvičníku, fazolí tonka, vetiveru a pačuli, který přidá vůni na mužnosti. Pánská vůně Uomo Silver Essence byla uvedena na trh v roce 2017. Tváří kampaně se stal úspěšný model Félix Gesnouin.



 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.