Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Královský odpočinek s koupelí Kneipp

18.1.2024

Ano, čtete správně. 250 milionů let je stáří poslední solné pánve v Evropě v německém Saline Luisenhall v Göttingenu, odkud pochází termální solanka, kterou používá v recepturách svých koupelových solí značka Kneipp. Jde tak o nejkvalitnější solné krystaly, které na sebe umí navázat nejvíce blahodárných minerálů a stopových prvků, aby o vás následně pečovaly během koupele. Jak vybrat tu nejvhodnější koupelovou sůl pro domácí relaxaci a jak si připravit ideální lázeň?

3 NEJOBLÍBENĚJŠÍ SOLI KNEIPP PRO DOKONALÝ ODPOČINEK A RELAXACI

Koupelová sůl Kneipp Dokonalý odpočinek s meduňkou lékařskou a výtažky z citronové trávy navodí příjemnou atmosféru, zrelaxuje tělo i mysl, zažene nahromaděný stres a únavu a dokonale prohřeje namožené svaly.,

Koupelová sůl Kneipp Svaly a klouby napomáhá celkové regeneraci organismu po zvýšené svalové námaze.  Éterický přírodní oleje z dřeviny cabreuva, rozmarýnu, borovice a extrakt z arniky dopřejí namoženým a ztuhlým svalům zasloužené uvolnění.

Koupelová sůl Kneipp Goodbye Stress nádherně voní a prokazatelně přeměňuje stres v pozitivní energii. Výtažky z vodní máty a rozmarýnu lékařského pomáhají zmírnit bolesti hlavy, vzpruží vás při únavě a vyčerpání a zmírňují bolesti svalů a kloubů.

TIP: Chcete vyzkoušet několik receptur, než si vyberete velké balení soli Kneipp? Většinu najdete i ve formě 60g sáčků pro jednu koupel – ideální pro testování nebo uvolnění na cestách.

KROK ZA KROKEM K RELAXAČNÍ KOUPELI S NEJKVALITNĚJŠÍ SOLÍ NA TRHU

1. Napusťte si vanu vodou ohřátou na příjemnou teplotu, ideálně 36–38 °C.

2. Naplňte uzávěr soli Kneipp do ¾ a nasypte koupelovou sůl do vodní lázně. 

3. Ponořte se do vody tak, abyste měli pod hladinou co největší část těla

4. Koupejte se zhruba 15–20 minut, ale ne déle než půl hodiny. Voda už je pak chladná a pokožka rozmočená.

5. Po koupeli se zabalte do suchého, čistého ručníku nebo prostěradla, a ještě 20 minut v klidu relaxujte.

PROČ JSOU KOUPELOVÉ SOLI KNEIPP TAK KVALITNÍ?

V Kneipp sůl získávají starou extrakční metodou, na které se 100 let nic nezměnilo. Termální solanku čerpají z hloubky 460 metrů, kde vznikla ze solných usazenin 250 milionů let starého oceánu. Není proto dotčená žádnými externími vlivy a neobsahuje žádné chemické přísady. 

Relaxujte s tím nejlepším z přírody a najděte si svou chvilku radosti s kosmetikou Kneipp.

Obchodní sdělení ve spolupráci s oficiálním distributorem,

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.