Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vůně pro muže, který jde s dobou aneb styl "dřevorubec" frčí

12.9.2017
?id=140116.jpg

Parfém Bvlgari Man in black vznikl už roku 2014, ale stává se u mužů oblíbenějším čím dál tím více. Díky svému složení se hodí pro moderního muže, který jde s dobou.

Temná síla, která budí respekt a ukrývá v sobě zlaté srdce. Tak by se dalo mluvit nejen o vzhledu flakonku, ale i o celé vůni. Lahvička ve tvaru kvádru je nadčasová díky své černé, převážně matné barvě s jemnými zlatými nápisy. Začátek flakonku je lesknoucí se černá barva s vyrytým zlatým písmem - BVLGARI. Rozprašovač je zlatý a tvoří zároveň i uzávěr parfému, kdy jednoduchým otočením zleva doprava uzavřete parfém.

Složení parfému s příběhem

Slunce ještě ani nevyšlo, ale Vy už jste nuceni vstát z postele ze své chatrče uprostřed lesa. Jste urostlý, vysoký muž s plnovousem a oblékáte na sebe pohodlné kalhoty, kostkovanou - mírně otrhanou košili a pečlivě si zavazujete kožené Workery. Po celé místnosti je jemně cítit rum a koření - Tak se otvírá i vůně Man in black, kterou jste na sebe použil. Vy si berete svou oblíbenou sekeru, otvíráte dveře ven a ucítíte vůni kosatce s tuberosou, které Vám rostou u plotu. Vydáváte se na kopec lesa, kde začnete sekat stromy. Mezitím se všechny vůně krásně mísí na vaší kůži. Po celodenní práci si sedáte na pařez. Cítíte vůni pryskyřice a dřeva z právě posekaných stromů. Odpočíváte a díváte se z kopce na údolí, když v tom právě zapadá sluníčko...Taková je vůně Bvlgari Man in black. Zaujala i Vás ?

Složení parfému:

 

Hlava

rum, koření

Srdce

kosatec, tuberosa, kůže

Základ

guajakové dřevo, fazole tonka, benzoin

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.