Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Pohádková vůně Miffy

1.3.2017
?id=141069.jpg

Psal se rok 1955, když se ,,zrodila“ králičí holčička Miffy, pod rukama holandského umělce Dicka Bruna. Dick vytvořil několik sérií knížek o Miffy. Děti díky knížkám s Miffy rozeznávají barvy, zvířátka a prozkoumávají celičký svět. Pro Holanďany se stala králičí holčička takřka národním symbolem a není dítěte nebo rodiče, které by Miffy neznal.

Roztomiloučká Miffy se stala oblíbená po celém světě, a tak ji děti můžou najít nejen v knížkách, ale třeba i v televizním seriálu nebo v podobě plyšové hračky a v neposlední řadě také v kosmetice.

Králíček má svou první rozkošnou vůni a dokonce nám nabízí i pěnu do koupele. Znáte tu krásnou a čistou, tak neuvěřitelně nevinnou vůni miminek? Tu vůni, kterou musíte mít neustále u sebe a neustále si k ní přivonět? Takovou vůni můžete vyzkoušet v podání Miffy parfémku, který není určený pouze pro děti. Vůně je stvořena pro všechny, kteří milují vůni čistoty a něhy. Miffy vůně nabudí Vaší mysl do pozitivní energie a díky pěně do koupele pocítíte vy nebo vaše nejmilejší pocit klidu, relaxace a bezpečí.

A Miffy nám ještě vzkazuje - ,,Udělám radost i těm, kteří mají citlivou pokožku ! - Moje kosmetika je totiž hypoalergenní.“

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.