Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Dámská láskyplná vůně od John Galliano

12.8.2017
?id=156780.jpg

Fascinující vůně John Galliano rozzáří Váš den už jen při pohledu na krásný flakon. Vůně je určena konkrétně mladým dívkám, které tzv. „létají v oblacích.“ Hlavu mají zahlcenou, plnou romantiky, lásky, nevinného svádění a hlavně očekávají něco nádherného. Dívky, které nosí tuto vůni, jsou sebejisté, působí sexy nejen navenek, ale tak se i skutečně cítí. Vůně John Galliano Parlez- Moi d´Amor je vskutku originální a zároveň má v úmyslu provokovat. Skvěle se hodí na Vaše první rande v jarních a letních měsících.

Složení toaletní vody Parlez-Moi d'Amour dokáže skvěle zvýraznit váš sex-appeal. Hned v úvodu se rozprostírají nádherné akordy lesních borůvek spolu s bergamotem. Tato kombinace vytváří neskutečně omamnou vůni. V samotném jádru srdce se nachází jasmín a neodolatelné půvabné plátky růže. Vše doplňuje exotické pačuli, mošus a cypřiš.

Design flakonu John Galliano je opravdu nádherný. Znázorňuje romantické psaníčko, které je určené dívce, po které touží určitý muž. Zlatý uzávěr symbolizuje dopisní razítko. Zažijte pocit lásky a vzrušení a vyzkoušejte vůni, která Vám nedá spát.

 

Složení vůně:

Hlava:
zázvor, bergamot, borůvka

Srdce:
jasmín, růže

Základ:
pačuli, mošus, cypřiš

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.