Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Luxus s NICHE parfémy

6.9.2021

Luxus s NICHE parfémy
Exkluzívní, výjimečné, mimořádné, takové jsou vůně niche. Nezapomínáme ani na náročnější klientelu. Pokud se chcete vymykat ze řady středního proudu, nechte se omámit neobyčejnými vůněmi, kterých se nenabažíte. Budete se k nim s radostí vracet. Nechte vyniknout originalitu a jedinečnost své osobnosti a vytříbeného vkusu skrze těchto neodolatelných parfémů. Tyto vůně se odlišují zejména výrobou, která navazuje na tradiční parfémářské řemeslo, předané z generace na generaci, převážně pod rodinnými značkami.

Pro tyto výrobky je typická mnohaletá tradice, vzácné ingredience a luxusní flakony.

1. Xerjoff Casamorati 1888 Regio

Parfémová voda 100 ml

ORIENTÁLNĚ - KOŘENĚNÁ VŮNĚ PRO MUŽE A ŽENY XERJOFF
Tato italská parfémovaná voda se v úvodu představuje aromatickou levandulí spolu s osvěžujícím grapefruitem, bergamotem a květem citronovníku. Srdce bije v rytmu karafiátu, geránia, kardamomu, švestky, ylang-ylang a růže. Vonný koncert zakončuje sladká vanilka spolu s ambrette, pačuli a smyslným pižmem. Vynikněte s vůní unisexové parfémované vody Xerjoff Casamorati 1888 Regio.



 

2.Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Pařížská elegance, nadčasovost, čistota a sofistikovanost v ucelené řadě jedinečných vůní, které namíchal Francis Kurkdjian, jeden z nejvyhledávanějších a nejoslavovanějších parfumérů současnosti. 

SLOŽENÍ PARFÉMU
Hlava
šafrán, jasmín
Srdce
pravá ambra, jantarové dřevo
Základ
cedr, pryskyřice jedle
Druh vůně
orientálně-květinová

3. Nasomatto Silver Musk 

Parfémový extrakt unisex 

Parfém Nasomatto Silver Musk je určen pro muže i pro ženy. S vůní Silver Musk se budete cítit velmi svůdně, ale zároveň i přirozeně. Vychutnejte si jedinečné tóny pižma s vůní Nasomatto Silver Musk.



 

4. Jo Malone Tuberose Angelica

Kolínská voda 100 ml

Podlehněte omamnému vábení květin s vůní kolínské vody pro ženy Jo Malone Tuberose Angelica. Jak už název této luxusní květinové vonné kompozice napovídá, inspiraci pro její vznik se staly dvě výjimečné květiny – tuberóza a andělika. Parfémovaná vůně, za jejímž vznikem stojí talentovaná parfumérka Marie Salamagne, byla na trh uvedena v roce 2014 a hodí se na denní nošení i speciální příležitosti.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.