Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Léto s parfémy Hermès

23.6.2021

Možná vás to překvapí, ale firma Hermès nejprve začala s výrobou koňských postrojů v Paříži v roce 1837. Firma Hermès byla úspěšná, proto se později zaměřila i na výrobu sedel, sedlových brašen, kabelek, koženého oblečení a doplňků. Další zajímavost je, že Hermès byl první, kdo ve Francii představil zip. Značku Hermès založil Thierry Hermes v Paříži v již zmiňovaném roce 1837. O několik let později se značka Hermès začala rozrůstat i o stylové dámské i pánské parfémy. První parfém Hermès představil v roce 1951 a byla to dodnes oblíbená vůně Eau d’Hermès. Nové exkluzivní parfémy představuje značka Hermès pravidelně a stejně jako u svých ostatních výrobků, dbá na nejvyšší možnou kvalitu. Luxusní parfémy Hermès spolehlivě poznáte podle elegance, neotřelé klasiky a kvalitního zpracování.

Pojďme si nyní představit unisexovou kolekci, která vás v letních dnes skvěle osvěží a dodá vám vkus!

Hermes Un Jardin Sur Le Toit

Objevte jedinečnou vůni toaletní vody Hermes Un Jardin Sur Le Toit vytvořenou na míru sebevědomým ženám i mužům. Vůně našla svou inspiraci v jedinečných francouzských zahradách. Tato aromaticko-ovocná vůně odkazuje na luxusní zahradu na střeše budovy sídla Hermes v Paříži. Toaletní voda, zabalená do flakonku ve světle zelené barvě, byla na trh uvedena v roce 2011, je vytvořená na denní nošení. 

Hermes Un Jardin en Méditerranée

Je jako magické místo. Při přivonění můžete objevovat bohatství stromů a květin, světla a stínu, hukotu a ticha. Un Jardin en Méditerranée je interpretací této magické oázy, dle tvůrce je lehce nasládlý, ale velmi osvěžující koktejl, který se promění v dřevitě kořeněnou vůni.

Hermes Le Jardin de Monsieur Li

Je ztělesněním přirozené elegance, šarmu a krásy obohacené o dotek luxusu. Ucítíte jemnou vůni jasmínu, kterou obohacuje špetka svěží máty a kumquat. Dopřejte si harmonické tóny parfému Hermes Le Jardin de Monsieur Li. 

Hermes Un Jardin Sur La Lagune

Výrazná a jiskřivá. Těmito slovy je prezentovaná toaletní voda Hermes Un Jardin Sur La Lagune. Orientálně-květinová vůně, která vás provede romantickými benátskými uličkami, je vhodná zejména na denní nošení v teplých jarních a letních měsících. Pozornost si zaslouží také elegantní design flakonku a obal s ilustrací podepsanou slavným bosenským umělcem Safatem Zecem. 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.