Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Osvěžující citrusy

19.5.2021

Začátkem jara většina z nás odhazuje spolu s teplým kabátem i těžší, dřevitější parfémy. S nástupem teplého počasí, kdy se pochmurná příroda opět probouzí a ukazuje nám svou neskutečnou krásu, má většina z nás chuť na energické parfémy, které jsou plné citrusů a tónů květin. Pozitivně laděné parfémy dokáží udělat divy. Dokáží povzbudit a dodat člověku neskutečný elán. 
Citrusové parfémy si vybírají ženy, muži, ale také dívky a chlapci. 

Pojďme si společně představit naprosto nadčasové parfémy, které jsou plné těchto citrusových esencí:

Calvin Klein CK IN2U Her

Moderní vůně, zabalená do elegantního flakonku ve tvaru láhve, byla na trh uvedena v roce 2007. Osvěžující citrusovo-květinová vůně je vytvořena na míru všem mladým, sebevědomým a nespoutaným ženám a je vhodná na každodenní nošení. Toaletní voda CK IN2U nejlépe vynikne v teplých jarních a letních dnech.

Versace Dylan Turquoise

Smyslná, mladistvá a svěží. Těmito slovy je popsaná toaletní voda pro ženy Versace Dylan Turquoise. Luxusní květinově-ovocná vonná kompozice světoznámé módní značky Versace, byla na trh uvedena v roce 2020. Vůně vás okouzlí nejen pečlivě vybranými vonnými akordy, ale také krásným designem flakonku v modré barvě. 

Lanvin A Girl in Capri

S touto lehkou toaletní vodou od světoznámé francouzské značky Lanvin zažijete příval svěžesti v podobě citrónu, které jsou pro ostrov Capri typické. Pokud Capri navštívíte, citrony vás budou provázet na každém kroku. Pokud tuto možnost nemáte, můžete si je užít v podobě toaletní voda A girl in Capri. 

Giorgio Armani Acqua di Giò Pour Homme

Pánská toaletní voda Giorgio Armani Acqua di Gio je příjemná, svěží vůně plná zelených a mořských tónů. V roce 1996 ji pro značku Armani vytvořil světoznámý parfumér Alberto Morillas. V roce 1998 se tato toaletní voda od Giorgio Armani stala nejlepší pánskou vůní. Není přehnaně extravagantní, je lehká a hodí se do teplého počasí pro každodenní nošení. 

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine 

Ponořte se do hlubin moře s pánskou toaletní vodou Bvlgari Aqva Pour Homme Marine. V jednoduchém modrém flakonku se stříbrným víčkem na vás čeká aromaticko-akvatická vůně stvořená pro horké letí dny, kdy vám přinese lehce ochlazující pocit. Už od roku 2008 je toaletní voda Aqva Pour Homme Marine oblíbeným doplňkem charismatických mužů se zdravým sebevědomým. 

KENZO Pour Homme

V samém středu oceánu naleznete zemi modrého bambusu. První ranní rozbřesk - Kenzo Pour Homme otevírá nové dimenze, odvažte se přijímat vzduch hledíte na horizont, mořský vzduch vám vane do obličeje a vy se cítíte tak svobodní. První vůně, která byla inspirována vůněmi moře - Kenzo Pour Homme je plná úžasných kontrastů. "Bambusový" flakon, zohýbaný větrem, je potištěn jemně žilkovanými lístky do skla.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche

Toaletní voda pro muže Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche je svěží, citrusová novinka značky Lacoste z roku 2018. Vůně je jako stvořená pro letní osvěžení. Toaletní voda vás uvítá svěžími vodními tóny s citronem, do kterým proniká výrazné limoncello. V základu ucítíte cedr, afrodiziační pižmo a pačuli. Limetkově zelený flakon tuto vůni perfektně doplňuje. 


 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.