Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Závan svěžesti

30.4.2021

Jaro je v plném proudu a jako každý rok, vybíráme vůně, které nám zpříjemní toto nádherné, kvetoucí období. Máme pro vás, pánové, osvěžující tipy na neotřelé, čisté parfémy.

 

 

HUGO BOSS Boss Bottled Tonic

Toaletní voda 100 ml 

Tóny citronu a grapefruitu vás uvítají do složení této lehké toaletní vody. Nesmí chybět zázvor a nejsilněji vám v čichovým buňkám utkví vetiver. Povedená a nevtíravá novinka od značky Hugo Boss nesmí chybět ve vašem jarním wishlistu. 

 

Yves Saint Laurent Y

Eau Fraîche 100 ml 

Kdo má rád francouzskou značku Yves Saint Laurent, určitě mu neunikla tato odlehčená verze parfému Y. Opět začíná citronovou notou a pokračuje v závan zázvoru a jen co se vzpamatujete z omamné máty, zahřeje vás dřevitý cedr. Určitě stojí za zkoušku.

 

Calvin Klein Eternity Summer 2020

Toaletní voda 100 ml

Ten kdo touží po něčem neobvyklém, již nemusí hledat, protože Calvin Klein Eternity Summer 2020 svým složením toto kritérium splňuje. Bergamot zde zastupuje první dojem po přičichnutí, pak vás překvapí kokosový nektar, přinášející ozvláštnění celému složení. Toaletní vodu pak uzavírá australské santalové dřevo. Nevím jak ve vás, ale v nás tento parfém evokuje dovolenou u moře a bezstarostnost s tím spojenou, co je víc? 

 

 

Tak jaký bude ten váš? Ať už to bude jakýkoliv, budete se cítit svěže, odpočatě a hlavně sršet energií po celý den. 

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.