Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

SVATÝ VALENTÝN S PARFÉMY DIESEL

5.2.2021

Jako každý rok, tak i letos se opakuje svátek Valentín, Valentýnů a Valentinů, který je dne 14. února. Tento den je spojen i s oslavou kněze a biskupa Svatého Valentina, který zemřel mučednickou smrtí v roce 269. Latinským jménem tohoto muže se pojmenoval i Svátek svatého Valentýna. Spojitost mezi knězem a dnem zamilovaných je ten, že Valentin tajně oddával, i když byl v téže době zakázán sňatek. 

Užijte si den Svatého Valentýna i v této složitější době. Běžte na procházku do překrásné přírody, uvařte si dobou večeři se sklenkou kvalitního vína. Zahrajte si hru nebo si pusťte váš oblíbený film. Je tolik krásných možností. 

Pokud chcete věnovat své drahé polovičce také dárek, co třeba parfém Diesel? Značka Diesel je jako stvořená pro mladé lidi, kteří si užívají trendů. Parfémy Diesel jsou určeny pro muže i pro ženy, co chtějí okusit něco nového. Mezi parfémy Diesel najdete i jedinečné kreace a svůdné kompozice. Parfémy zaujmou nejen svým originálním balením. My vám nyní představíme parfémy pro ženy od značky Diesel, které jsou pro svátek zamilovaných tou nejlepší volbou.

 

 

Diesel Loverdose Red Kiss

Parfém byl uveden na trh v roce 2015 a ukrývá v sobě nespoutanou vášeň, touhu a očekávání. Jedinečné složení propojuje šťavnaté tóny ovoce, které jsou doprovázeny mixem lískových oříšků, kakaových bobů a jemných pomerančových květů. S parfémem Diesel Loverdose Red Kiss se budete cítit svůdně, sebejistě a velice sexy. 

 

 

Diesel Loverdose Tatto

Originální flakonek ve tvaru srdce v sobě ukrývá vášeň, touhu a svádění. Jedná se o okouzlující vůni, ve které se uvolňují tóny svůdné magnolie a rafinované růže. DÁMY POZOR! S vůní Diesel Loverdose Tatto zamotáte hlavu všem mužům. 

 

 

Diesel Loverdose

Je žhavá květinově-kořeněná vůně z roku 2011. Slovo žhavá můžeme brát doslovně, protože vůně obsahuje složku jenž stimuluje hypothalamus, což je část mozku, která ovlivňuje sexuální aktivitu. Loverdose je nádherná, přesto smrtící zbraň ve hře svádění. 

 

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.