Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Lancome Idole

5.3.2021

Francouzská značka Lancome byla založena již v roce 1935 a její symbol zlatá růže i název vznikli, když se zakladatel Armand Petitjean inspiroval ruinami zámku La Château de Lancosme zarostlého planými růžemi. Značka Lancome nabízí opravdu skvělou pečující kosmetiku, ale především luxusní parfémy pro muže i ženy. Jako první tato značka představila parfémy Tendres Nuits, Kypre, Tropiques, Bocages a Conquête. Dnes snad všichni znají oblíbené parfémy Miracle, La Vie Est Belle, Trésor, Poême atd. My si dnes ale představíme dva novější úchvatné parfémy pro ženy, které si zamilujete stejně jako my.

Lancome Idole

Chyprově květinová vůně, která vykoukla na svět v roce 2019. Jedná se o něžnou, ale zároveň velice ženskou a smyslnou vůni pro ženy. Šťavnatá hruška, lahodně omamná vanilka, smyslný jasmínový olej, bílé pižmo ve spojení s intenzivními tóny růží odzbrojí každého muže a stanete se jejich idolem. Troufáme si říct, že tato kráska Lancome Idole odzbrojí i vás svou neskutečně překrásnou vůní. Lancome Idole je vůně, která je vhodná pro každodenní nošení, takže si ji můžete opravdu užít.

 

Lancome Idole L´intense 

Tato kráska byla uvedena na trh v roce 2020 a její předchůdkyní je výše zmiňovaná Lancome Idole. Pozor, i když si můžete myslet, že tyto vůně budou velice podobné, pak se mýlíte, Idole L´intense voní totiž naprosto jinak. Lancome Idole L´intense je silná vůně, stejně jako žena, která ji nosí. 
V samotném úvodu vůně vás přivítá divoká mandarinka a nahořklé pomerančové tóny. Po chvíli ucítíte intenzivní, ale zároveň jemnou vůni růží. Pro tento parfém byly použity speciálně čtyři druhy růží a prošly třemi druhy extrakce. S růží jde ruku v ruce také oblíbený tón jasmínu, který udává vůni a jiskru. V samotném základu ucítíme tóny hřejivého dřeva a lahodné vanilky – tyto tóny vás budou provázet po celý den. 

 

Věříme, že ať už zvolíte původní verzi Lancome Idole nebo novější Lancome Idole L´intense, tak budete spokojené a budete se cítit žensky a sexy!

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.