Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

JEDNÍM SLOVEM ORIGINALITA – MARC JACOBS

8.10.2020

Americký módní návrhář Marc Jacobs přináší svou módu, doplňky i parfémy do celého světa. V roce 1997 – 2013 si takzvaně odskočil k prestižní značce Louis Vuitton, kde fungoval jako kreativní ředitel. Životní cesta ho ale donesla zpět ke své značce, které se poté věnoval naplno. Móda i doplňky Marc Jacobs se mohou pyšnit originalitou, hravostí a pestrými barvami. Parfémy jsou také hravé a jsou zabaleny do veselých flakónů s velice zdobnými uzávěry. První parfém této stylové značky Marc Jacobs vytvořil v roce 2001, ve spolupráci s firmou COTY. Pojďme si představit neoblíbenější parfémy a také úžasné novinky.

Marc Jacobs Daisy

Tato vůně je naprostá klasika a je dokonalá. Daisy je křehká květinová vůně, která evokuje pocit čistě vypraného prádla, což většina žen vyhledává. Parfém Daisy se v roce 2008 stal nejlepší dámskou vůní v kategorii Luxe.

 

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Tato jemná květinkovo-ovocná toaletní voda je určena pro ženy s křehkou, milující duší. Ženy romantičky ocení úžasné složení ve kterém se prolínají tóny malin, jasmínu, růže, fialky, cedru a zelené tóny. 

 

Marc Jacobs Divine Decadence 

Parfémovaná voda z roku 2016 je smyslná a okouzlující. V ojedinělém složení vás dostane dotek svěžího bergamotu a pomerančových květů. V srdci ucítíte tón opojné hortenzie a gardénie. Vše je zalito kapkou šampaňského. Složení uzavírá sladká vanilka spolu s ambrou a šafránem. Vyzkoušejte dotek luxusu s dámskou vůní Marc Jacobs Divine Decadence

 

Marc Jacobs Decadence Rouge Noir Edition

Luxusní, smyslná a vášnivá vůně pro odvážné ženy. Bohatá, trochu exotická i provokativní vůně Decadence vás ohromí originálním designem a propracovaným složením. Jedinečný flakon ve tvaru kabelky je inspirovaný jednou z kultovních kabelek Marc Jacobs

 

Marc Jacobs Perfect

Zde máme žhavou novinku z roku 2020, která je naprosto perfektní. Vůně, jíž doprovází prohlášení „Tak perfektní, jako vy“ se s prvními tóny představuje akordy rebarbory, která ve vůni hraje klíčovou roli, spolu s narcisem. Srdce charakterizuje aroma mandlového mléka a základ patří duetu hřejivého cedrového dřeva a kašmíru. Zahalte se do květinového závoje s vůní parfémované vody pro ženy Marc Jacobs Perfect a umocněte své ženské přednosti.

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.