Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Namíchejte si svůj barevný koktejl – ESCADA

10.7.2020

Tato hravá módní značka ESCADA vznikla v Německu roku 1978 a založili ji Margaretha a Wolfgang Ley. Svůj název dostala podle závodního koně. Na vrcholu své slávy byla velice oblíbená i u žen jako princezna Diana, Eva Herzigová nebo španělská královna Sofie. Když se řekne ESCADA, vybavíme si pestré barvy, hravé vzory a sladké ovocné tóny. Oblíbené parfémy této značky nám evokují namíchaný voňavý koktejl, který je vytvořen z nejšťavnatějšího a nejsladšího ovoce. Pojďte si s námi namíchat koktejl na míru a ochutnejte jak voní léto.

 

ESCADA Flor del Sol

Hravá letní vůně z roku 2020, jejíž nejdůležitější esencí je grenadina (rudý sirup z granátových jablek, který vůni dodává barvu a sytost). Představte si perfektní letní večer na párty s tímto koktejlem. No není to sen? Z počátku ucítíte již zmiňovanou vůni grenadiny, tequily a pomerančů. V srdci parfému se mísí půvabné tóny jiřin, které uzavírá smyslné santálové dřevo. Parfém je stvořený pro ženy i mladé dívky, které si umí užívat život na 100%.

 

ESCADA Born in Paradise

Zde máme limitovanou edici, ze které vyzařuje optimismus a energie. Provokativní parfém je určen k letnímu flirtování. Složení parfému je vskutku gurmánské. Nejprve ucítíte osvěžující tóny zeleného jablka a vodního melounu. Po chvilce se parfém promění v záplavu sladkého ananasu s kokosovým mlékem. V závěru se představí santálové dřevo, pižmo a cedr. 

 

ESCADA Joyful

Parfém vytvořen pro ženy, které k životu přistupují pozitivně a energicky. Tento radostný parfém se otevírá sladkými, ale zároveň osvěžujícími tóny mandarinky s vodním melounem. V srdci ucítíte kytici něžných květů s kapkami rosy. Závěr tvoří santálové dřevo, které je podtrhnuté mechem a sladkým medem. S vůní Escada Joyful se budete cítit skvěle a navíc budete mít na rtech nezapomenutelný úsměv.

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.