Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

SLUNEČNÍ POLIBEK – JIL SANDER

16.6.2020

Německá módní návrhářka Jil Sander se proslavila po celém světě svými minimalistickými návrhy. Vypracované moderní kousky z dílny Jil Sander si zamilujete díky svému jednoduchému, ale preciznímu stylu. U produktů této značky opravdu nehledejte žádné přehnaně barevné ani zdobné kousky – v jednoduchosti je krása! Exkluzivní parfémy Jil Sander jsou stejné – „jednoduché“ a originální. My se nyní zaměříme na pánské i dámské parfémy prosluněné řady SUN

JIL SANDER SUN

Je dámská vůně plná slunce, ovoce, květin a hřejivých dřevitých esencí. Jedná se o naprostou klasiku z dílny Jil Sander. Tato vůně vás kdykoliv vrátí na vaši dovolenou u moře, plnou krásných zážitků.

JIL SANDER SUNLIGH LUMIERE

Vůně z roku 2019 připomíná dotek slunečních paprsků a příjemného vánku. Sunlight Lumiere je jemná, ale zároveň hřejivá vůně, která vám bude skvělou partnerkou v teplém letním období. 

JIL SANDER SUN DELIGHT

Je další úžasná vůně z řady Sun, která vám bude věrná i v chladnějším počasí. Jil Sander Sun Delight z roku 2006 je vůně plná ovocných a květinových tónů, podtržená tmavou čokoládou. 

JIL SANDER SUN SUMMER EDITION 2020

Zde máme nejnovější letní krásku. Tato dámská vůně je inspirována pláží, azurovým nebem a šťavnatým ovocným koktejlem. Jednou z hlavních složek je také erotizující pižmo, které dodává vůni smyslnost – vyzkoušejte Jil Sander Sun Summer Edition 2020 a žádný muž neodolá!

JIL SANDER SUN MEN

Již od roku 2002 se na žebříčku úspěšných letních vůní drží tato pánská toaletní voda. Letní vůně Sun Men má osvěžující úvod v podobě šťavnatého bergamotu a aromatického rozmarýnu, po chvíli ale ucítíte pronikavé aroma kardamomu a muškátového oříšku. Užijte si dokonalé osvěžení se špetkou smyslnosti v podobě Jil Sander Sun Men

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.