Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

BAREVNÉ LÉTO – DESIGUAL

1.7.2020

Pestrobarevná módní značka Desigual byla založena Thomasem Meyerem v roce 1984 v Barceloně. Butiky této zábavné značky jsou dnes známé po celém světě. Však kdo by neznal neobvyklé komponenty barev, vzorů a motivů? Desigual je inspirován veselým a hravým životním stylem a produkty této značky jsou dokonalou souhrou patchworku a ruční práce. Být sám sebou a cítit se skvěle, to je hlavní cíl této originální značky. Dnes se ale Desigual kromě oblečení zabývá také výrobou parfémů, které jsou dokonalým odrazem tohoto životního stylu.

DESIGUAL FRESH

Tato úžasná letní vůně je určena pro ženy, které milují zábavu. Parfém Desigual Fresh je plný radostných tónů, které Vás nabijí novou energií a dodají pocit štěstí a radosti. Květinově ovocné tóny evokují prosluněný letní den. Dokonalá souhra tónů tvoří přímo božský parfém pro ženy. 

DESIGUAL FRESH BLOOM

Tato květinkovo ovocná vůně je stvořena pro ženy romantičky. Něžné tóny půvabných květin se skvěle doplňují se sladkou malinou a smyslným santalovým dřevem. Pokud vyhledáváte nenásilnou, ale přitom zajímavou vůni, pak pro vás bude Desigual Fresh Bloom ta pravá.

DESIGUAL YOU

Tak toto je dokonalá, smyslná vůně plná překvapivých tónů, která vás nabudí do nového dne. Jemné tóny květin dokonale souzní s orientálním srdcem. Smyslná vůně Desigual You si vás získá. 

DESIGUAL DARK

Orientálně kořeněná vůně je určená pro sebejisté muže, kteří se nebojí nových výzev. Tento neodolatelní mix se otevírá tóny zázvoru, pepře a pozvolna se prolínají s nádechem pomerančového květu a vanilky. Desigual Dark je přitažlivý parfém pro muže. 

DESIGUAL DARK FRESH

Zde máme jemnější verzi předešlé vůně Dark. Tento parfém pro pány voní po svěžích citrusech, rozkvetlých květinách a koření. To celé je podtržené dřevitými a mořskými tóny. Díky této optimistické vůni Desigual Dark Fresh si udržíte dobrou náladu. 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.