Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

DKNY – VŮNĚ ŠŤAVNATÝCH JABLÍČEK

22.5.2020

Oblíbená značka DKNY New York byla založena již v roce 1989 a oblibu si takřka ihned získala po celém světě. Módní návrhářka Donna Karan propojuje městskou eleganci, pestré barvy a originalitu. Tato úžasná značka je inspirací života newyorského velkoměsta. Parfémy ikonické značky DKNY jsou hravé a jsou určené moderním ženám. Nejznámější a zároveň nejoblíbenější parfém pro ženy je takzvané zelené jablíčko.

 

DKNY Be Delicious 

Zelené jablko propojuje jemné tóny konvalinek, růží a fialek. Květinové tóny jsou obohaceny o esence okurek, zeleného jablka a grapefruitu. Parfémovaná voda Be Delicious je symbolem sofistikovanosti a neodolatelné smyslnosti. Tato vůně má oblibu u žen jakéhokoliv věku a jednoduše vás okouzlí. 

 

DKNY Be Delicious Fresh Bossom

Úžasná vůně, plná rozkvetlých květů s tóny sladkého ovoce. Energická vůně vám dodá pocit radosti a připomene procházku po rozkvetlém jabloňovém sadu. Zářivá vůně DKNY Be Delicious Fresh Blossom, ve které se mísí svěžest, vitalita a ženskost.

 

DKNY Golden Delicious

Hřejivá a smyslná vůně z roku 2011, která tvoří úžasný kontrast květinových tónů a dřeva. Tato jedinečná vůně je určena ženám z velkoměsta, které ale milují přírodu. Vyzkoušejte dynamickou vůni v podobě žlutého jablka Golden Delicious

 

VYCHUTNEJTE SI PARFÉMY PLNÉ ŠŤAVNATÝCH TÓNŮ – DKNY ČEKÁ NA VÁS.

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.