Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Na vlně svěžesti - Calvin Klein Eternity Summer 2020

2.6.2020

Rok 2020 nám přichystal novinku pro pány od značky Calvin Klein, překvapivé a neobvyklé složení této vůně ve vás - pánové probudí zvídavost a energii. A věřte že v moment, kdy se s Eternity Summer 2020 seznámíte, budete hledět na svět z úplně jiného úhlu. Pomalu se šplhající venkovní teploty, návštěvy fitness center a každodenní činnosti, to vše vytváří ideální příležitosti, kdy vynést tento orientálně – kořeněný parfém. Pojďme si přiblížit co se skrývá v bledě modrém, pro Calvin Klein typicky tvarovaném flakonu. 

Vše začíná u badyánu, běžného v Asii, zajišťujícího štiplavější, více hořký dojem, následuje jemně aromatická šalvěj a celý základ uzavírá osvěžující citrus bergamot.Vonokvětka, slyšíte poprvé? Je to rostlina rozšířena opět převážně v Asii, meruňkově vonící, smyslná, exotická. Šafrán už všichni známe, za to kokosový nektar se v případě pánských parfémů vyskytuje zřídka. Kokos mění spád dosavadních ingrediencí a patří v tomto případě mezi nejvýraznější esence spolu se šalvějí. Kadidlo v základu zaručuje podtrhnutí kořeněné stopy a labdanum zase prohlubuje a zesiluje celkový dojem, navíc přináší luxusní závan kůže a jantarové noty. Santalové dřevo se stará o stmelení celé trojice a přináší zemitý podkres. 

 

Také vás oslovilo atraktivní složení neobvyklé letošní novinky? Neobyčejnost a rarita esencí jde ruku v ruce se skvěle se doplňujícími přechody mezi svěžestí, sladkostí a orientem. Být svůj, nechat se vést instinktem a zůstat otevřený novým věcem – Calvin Klein Eternity Summer 2020

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.