Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

SÁZKA NA JISTOTU – GIORGIO ARMANI

13.5.2020

Italský módní návrhář Giorgio Armani svou značku představil již v roce 1975. Velice oblíbeným se stal především díky skvěle padnoucím pánským oblekům, doplňkům i neotřelým parfémům pro muže i ženy. Kdo by netoužil vlastnit ve své voňavé sbírce právě některý parfém z dílky Giorgio Armani? Pojďme si představit některé z favoritů. Pro ženy tu máme například akvatickou vůni Acqua di Gioia nebo smyslné Si.

 

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Tato pozitivní parfémovaná voda je inspirovaná vodními tóny a sluncem zalitým dnem. Nápaditý flakon ve tvaru kapky v sobě ukrývá opravdu průzračně čistou harmonii přírody.
Po přivonění ucítíte šťavnaté citrusy, které se po chvilce vystřídají s opojným jasmínem. Hnědý cukr společně s cedrem celou kompozici uzavírá. Acqua di Gioia je ideální vůně do slunných jarních i letních dnů. Její nositelkou je žena optimistická se svobodným duchem.

 

Giorgio Armani Si

Tak tohle je prostě klasika, která nikdy neomrzí. Jedná se o sofistikovanou vůni, které podlehne žena charismatická a elegantní. Si je poměrně výrazná vůně, zároveň ale tak něžná.
Z počátku vás omámí nasládlé tóny černého rybízu, které se pozvolna mísí s květinovými tóny růží a frézií. Nakonec se přidává dlouho očekávaná vanilka, pačuli a ambroxan. Parfém Si se skvěle hodí do chladnějšího počasí nebo je skvělým večerním společníkem.

 

Nezapomínáme ani na muže. Králem pánských vůní Giorgio Armani je jednoznačně Acqua di Gio a Code.

Acqua di Gio Pour Homme 

Příběh vůně se odehrává v přírodě. Jedná se o osvěžující souhru vody a příjemného vánku. Tato pánská toaletní voda je symbolem svobody. Přivítá vás šťavnatými citrusy, které jsou ozvláštněny tónem jasmínu. Mořské tóny představují srdce celé kompozice. Závěr se nechává unášet na esencích cedru, pačuli a pižma. 

Giorgio Armani Code 

Nadešel čas pořádně zaujmout. Citrusovo-kořeněná vůně Code přitáhne pozornost žen a stane se tak každodenní součástí vašeho života. Tóny citrónu s bergamotem začínají vyprávět příběh, ve kterém se vystřídá jemná vůně olivovníku. V úplném závěru přichází na řadu zemité dřevo a tón nasládlých tonka fazolí. 

 

Záleží jen na vás, jaké vůni dáte přednost. My vám ale můžeme společně se značkou Giorgio Armani zaručit prvotřídní kvalitu!

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.