Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vůně diamantu - Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant

25.3.2020

Francouzská značka Lancôme odhalila na konci roku 2019 své další eso v rukávu a tím je novinka Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant. Lancôme je znám každému, který se alespoň trochu zajímá o parfémy či kosmetiku, jelikož tato společnost má za sebou dlouhé a úspěšné roky na trhu. Nemluvě o více než spokojených zákaznících, trpělivě čekajících na další úžasný produkt. Pojďme společně udolat diamant a poznat vůni nejčistšího pižma.

Za důmyslností parfému hledejte parfuméra jménem Christophe Raynoud. V minulosti spolupracoval na zrození vůní jako jsou: Lancôme La nuit Tresor , Lanvin Modern Princess nebo třeba Jean Paul Gaultier Scandal a spousta dalších. Původně orientálně - květinová specifikace parfému nedokreslí opravdový záměr všech esencí, konkrétněji 12 . Hlavní složkou celkového dojmu je pižmo, ale vraťme se na úplný začátek. Jako první vaše čichové buňky navštíví malina a fialka, obě tyto složky se nechávají unášet na pižmovém podkladu. Květinami prorostlé srdce voní po damašské růži, frézii a jasmínu, jež je se zvířecím podkladem - pižmem, pronikavě sladký. Základ provoní nejvíce složek z celé kostry. Zástupcem dřeva je v tomto případě santal, přecházející do mandlového snu, ve kterém přináší zjemnění lahodná vanilka. Nesmíme zapomenout na zemité pačuli, skvěle doplňující celkové obsazení dřevitých a květinových tónů. V každé ze třech hlavních složek vůně se objevuje právě pižmo, zvířecí segment, hřejivě a seduktivně působící na naše smysly.

Flakon si propůjčil podobu broušeného diamantu a obsah v něm je stejně jako diamant k nezaplacení. Geniální kombinace zvířecích pudů se zemitostí dřeva a konejšivou jemností květin. Nyní už víte jak voní Diamant. Jako silná vůle, potřebná k jeho nezlomnosti, ale také houževnatost, křehkost, která dokresluje jeho krásu – Lancome La Nuit Trésor Musc Diamant.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.