Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Provoněné chvíle s Yankee Candle

21.2.2020

Příběh americké značky Yankee Candle začíná u šestnáctiletého chlapce jménem Mike Kittredge, jež chtěl udělat radost své matce, ale neměl dostatek peněz na zakoupení dárku. Vyrobil tedy svíčku z roztavených pastelek, tento nápad se zalíbil jeho sousedce a ta ho přesvědčila, aby jí svíčku prodal. Za vydělaný obnos nakoupil vosk na výrobu svíčky pro matku a na další kus svíčky, určené na prodej. Takto probíhalo zrození nejrodávanějších a přirozeně nejoblíbenějších svíček vůbec - Yankee Candle

K dnešnímu dni tento svíčkový gigant nabízí přes 150 různých druhů vonných svíček, vůní do aut a osvěžovačů vzduchu , takže si opravdu vybere každý z nás. Yankee Candle si dává záležet na zachycení těch pravých vůni ke každému ročnímu období, tak aby se nám s každou svíčkou psal vlastní příběh a pojily se s ní jen ty nejpříjemnější vzpomínky. Nevím jak vy, ale já jsem ještě nenašla tolik různých, kreativních a důmyslných vůní u jiné značky . Nemluvě o té neskutečné intenzitě a výdrži jednotlivých vonných esencí. Představíme si ty nejprodávanější a nejzajímavější svíčky, pro podtrhnutí vaší domácí pohody. 

Yankee Candle Soft Blanket

(Vonná svíčka)

Soft Blanket s etiketou plyšového medvídka zná drtivá většina milovníků svíček, bergamot, vanilka a pižmo se postarají o útulnou a hřejivou atmosféru a díky kašmíru a kakau se vám už nebude chtít opouštět provoněnou místnost. 

Yankee Candle Cinnamon Stick

(Vonná svíčka)

Je libo skořicovo-dřevité potěšení, v tomto případě je nejlepší volbou Cinnamon Stick, se kterou se budete cítit jako na horské chatě obklopení pouze klidným šeptajícím lesem. Skořice s hřebíčkem navozuje sváteční pocit vánoc. 

Yankee Candle Warm Desert Wind

(Vonná svíčka)

Warm Desert Wind je perfektní příklad specifické kreativity Yankee Candle při přiřazování názvů vonným svíčkám. Velice hravé a jedinečné pojmenování, pod kterým si však ihned začínáte představovat, jak asi daná svíčka voní. Teplý pouštní vánek přivanul květ bavlníku vanilku a pačuli. Jestli si již teď chcete navodit radostné emoce pojící se s letní dovolenou je tato svíce jasnou volbou.

Yankee Candle Baby Powder

(Vonná svíčka)

Pro ty, kteří vyhledávají čisté bavlněné vůně, je vítězem Baby Powder. Pudrové tóny, mandle a pižmo vykouzlí dokonalé spojení těch vůbec nejjemnějších a nejnadýchanějších esencí a dovolí vám tak nerušeně relaxovat a uvolnit duši i tělo po celodenním napětí.

 

Tyto a spoustu dalších „přívůní“ najdete na našich stránkách. Originální a velmi vděčný dárek nebo radost a relaxace do vašich domovů. Najděte si tu svou a nechte její vůni vpít do vašich vzpomínek a zážitků.

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.