Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Zamilujte se s Chloe Love Story

30.11.2019
?id=139093.jpg

Chloe - každý ji zná, většině učarovala a nikdo jí už neodpáře neuvěřitelný a stále trvající úspěch. Kolébkou je módní dům založený roku 1952 designerém jménem Gaby Aghion. Prvním parfémem vydaným tímto domem bylo dokonalé ztělesnění ženské podstaty a to Chloé fragrance for women. Po této události následovaly další stejně úspěšné a velmi očekávané parfémy až se dostáváme k naší, láskou políbené Chloe Love Story. Klíčový je rok 2014, kdy ji s velkou pompézností představují, jako vůni inspirovanou pařížskou romantickou atmosférou a zamilovanými zámky na mostě Pont des Arts. Dokonalou tváří tohoto parfému je francouzská herečka Clémence Poésy, jež podtrhuje éteričnost, nevinnost a jemnost Love Story.

Jak voní příběh lásky? Neotřelá květinová kompozice si pohrává s kouzlem oranžových květů ve velmi čistém a svěžím základu, navzájem se doplňující esence se jemně prolínají a vytvářejí tak ideální celek, stejně jako zamilovaný pár. Hlavě parfému vévodí ovocně-citrusové tóny v podání: citronu, neroli - nesoucího náznaky květin a pomerančových květů, grapefruitu a šťavnatě-sladké hrušky. V srdci pumpuje jasmín stafanotis, pyšnící se madagaskarským původem, říz dodává černý rybíz a když se jedná o ramantično, nesmí chybět něžná růže. Broskev se stará o nektarovou svěžest celé kompozice. V ideálně sestaveném základu ucítíte cedrové dřevo, jež se stará o dřevité zastoupení, kašmírové dřevo, evokující pižmový tón, zemitost a lesní esenci tvoří pačuli. Výsledkem všech tónů je omamná, seduktivní stopa, která okouzlí jak vašeho partnera tak i všechny kolemjdoucí. Díky pižmu vůně působí afrodiziakálně a navozuje pozitivní a radostné emoce.

Chloe Love Story vypráví příběh lásky a vy můžete mít tuto romantickou atmosféru stále na blízku, protože kdo by si nepřál každý den cítit vůni nekonečného štěstí, vášně a souznění. Udělejte si radost a nebo darujte luxusní dárek v podobě přepychových a velmi výhodných kazet.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.