Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Dolce&Gabanna K

4.11.2019
292303

Luxusní italská značka, která má za sebou řadu úspěšných parfémů, jako například z dámských vůní - Dolce&Gabbana Light Blue a z pánských - Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme. První parfém této značky spatřil světlo světa v roce 1992 a byla jí Dolce&Gabbana for Woman. Dnešním dnem má DG pod svými křídli celých 85 parfémů a každý z nich vyniká svou jedinečností a jinak tomu není ani u očekávaného letošního "krále". Zimní novinka Dolce&Gabanna K má dokonale zachycovat mužskou podstatu pomocí esencí v sobě obsažených. Jednoduchý flakon koresponduje s mužskou touhou po neokázalosti, avšak jako ozvláštnění funguje zajímavý detail královské koruny okolo aplikátoru.

Uvítacími tóny jsou citrusové esence krvavého pomeranče, sicilského citrónu a podmanivé borůvky. Následuje pálivé pimento notující si s pelargonií a aromaticko-čistou poznámku zastřešuje levandule. Základu vládnou velmi silné a dominantní složky - vetiver, s hlubokým sladkým a na konci až dřevitým tónem vede pačuli a můžete se těšit i z cedru.

Velmi lichotivé složení tohoto parfému působí dokonale mužsky, díky svým ingrediencím dlouho vydrží a zajistí vám pozornost za každé situace. Ať už jako typ na dárek, radost pro vás, nebo dokonce nástupce vašeho stávajícího oblíbeného parfému, ve všech případech bude Dolce&Gabanna K výbornou volbou.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.