Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Giorgio Armani Sì Passione Red Maestro - Jedinečnost v červeném

5.12.2019
291106

Italská značka Giorgio Armani je známá zejména pro svou kvalitní pánskou módu, na dráhu parfumérství se dostala až roku 1982, konkrétně s produktem Armani for Women. Dále navazovala pánská verze a tyto dva produkty započaly velice úspěšnou éru této luxusní značky v oblasti parfémů. Celých 173 vůní se dnes nachází v repertoáru této trh ovládající prestižní společnosti.

Letošní rok přišel Armani s dámskou novinkou Si passione Red Maestro, impozantní flakon budící dojem přepychu a vášně, ukrývá orientálně - květinové esence. Uvítací tóny jsou ve znamení rybízu a růžového pepře, který nevoní dráždivě, jak název napovídá, ucítíte v něm naopak stopy něžné růže. Dále se můžete těšit na jemný a romantický jasmín a velice zajímavou notu slunečního akordu, jež je popisován jako hřejivý až zářivý tón. Základem se pyšní sametově sladká a k zimě neodmyslitelně patřící - vanilka. Jako poslední, ale nepostradatelnou součástí většiny parfémů je právě pižmo, jenž podtrhuje všechny aspekty této dokonalé kompozice.

Jestli sháníte dárek pro jakoukoliv důležitou ženu vašeho života, nebo zrovna přemýšlíte o zajímavém a neotřelém daru, již nemusíte – Armani Si Passione Red Maestro je tou správnou volbou.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.