Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Luxus za dostupné ceny

30.9.2019
286719

Americká značka Guess, známá po celém světě, prodává nejenom parfémy, ale také oblečení a doplňky. Její původem francouzští zakladatelé uvedly značku roku 1981, Guess tedy oslaví za dva roky přesně 40 let svého působení na trhu. Za tuto dobu stihl přirůst k srdci nespočtu svých příznivců. Značka se proslavila svou kontroverzností, konkrétně třízipími džínami, které ovládly dosavadní trh. Mezi další důležité mezníky patří kultovní černobílé reklamy, které dokonce vyhrály řadu ocenění. Stěžejním momentem právě pro parfumérský průmysl byl rok 2006, kdy společnost představila parfém Guess For Women. Následovaly další parfémy, okouzlující své zákazníky neotřelostí, výdrží a kvalitou svých ingrediencí. Přivoňte s námi k luxusu bez nutnosti sáhnout hluboko do kapsy. Nově k dostání ve velmi výhodných kazetách.

GUESS Seductive

(Kazeta toaletní voda 75 ml + tělové mléko 200 ml + toaletní voda 15 ml)

Nejprodávanější Guess Seductive je svým složením vhodná napříč generacemi, jelikož květinově-ovocné opojné esence vyhoví požadavkům, jak mladé slečny, tak i zralejší dámy. V hlavě s bergamotem, rybízem a hruškou, vůně přechází v jemný jasmínový závoj, potkávající se s kořenem kosatce a kouzelným květem afrického pomerančovníku. Konečný dojem utváří spanilé kašmírové dřevo a vanilka.

GUESS Guess 1981 Indigo

(Kazeta toaletní voda 100 ml + tělové mléko 200 ml + toaletní voda 15 ml)

Osvěžující květinově-akvatická Guess 1981 Indigo, dokonalý odlehčený parfém, pro ženy, jež preferují čistý a nekončící pocit svěžesti. Mořské tóny, šeřík a fík vám v úvodu poskytnou příjemný návrat na vaši letní dovolenou. Následující květinové trio - kosatce, modrého lotosu a narcisu, dodají závan rozkvetlé louky a vášnivé červené víno, atlaský cedr a vetiver podtrhují a prohlubují, jinak lehký obsah této toaletní vody.

GUESS Guess 1981 Indigo

(Kazeta toaletní voda 100 ml + deodorant 226 ml + sprchový gel 200 ml)

Pro pánské zastoupení stejnojmenný Guess 1981 Indigo, dřevitě-aromatická, šalvějí a bergamotem počínající toaletní voda. V srdci s kosatcem, v parfémech zajímavým - dubovým mechem a ozvláštňujícím kokosovým nektarem. Nejdůležitější a nejvýraznější esence v základu, tvoří dřevitý cedr, pižmo a sladce hřejivá ambra, využívaná v parfumerství jako důležitý ustalovač.


 

Inspirovaly jsme vás k vyzkoušení této odvážně a ambiciózní značky? Nestárnoucí, neomšelé a velmi líbivé parfémy mohou být neocenitelným darem pro vaše blízké a nevyčíslitelnou radostí pro vás samotné.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.