Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Grandiózní jako Ariana

26.8.2019
282487

Americká zpěvačka a herečka Ariana Grande se předně proslavila hraním v seriálech a až roku 2011 se vydala na dráhu hudební kariéry. Její úspěch odstartoval singl „The Way“ tehdy umístěný mezi Top 10 v žebříčku Billboard. Dnes tato 26-letá umělkyně stále válcuje přednííčky hitparád, v únoru 2019 měla Ariana v žebříčku Billboard Hot 100 své 3 songy, které se umístili v top 3, 7 rings , Break up with your girlfriend, I’m bored a thank u, next. Toto žádný jiný umělec nedokázal od roku 1964, kdy tento post patřil The Beatles. Na našem webu najdete nově dva z jejích nejůspěšnějších parfémů, které si rozhodně zamilujte, jako samotnou Arianu, velice úspěšnou a sebevědomou popovou princeznu.

Ariana Grande Cloud

(Parfémovaná voda 30 ml)

Květinově-ovocně-gurmánská novinka roku 2018. Dokonale ženský parfém, díky svým podmanivým tónům hrušky a levandule v hlavě. Srdce parfému je ve složení neobvyklých, ale úžasně se dopňujících esencí kokosu, šlehačky, pralinky a vanilkové orchideje. Nejvýraznější základ nabízí požitek z dřevitých tónů a nepostradatelného chtíčem vonícího pižma. Výdrží a intenzitou opěvovaná dámská vůně si vás lehko omotá a budete se s ní cítit jako na obláčku - přesně takový tvar imituje originální a neotřelé balení této gurmánské vůně.

Ariana Grande Sweet Like Candy

(Parfémovaná voda 30 ml)

U balení se zastavíme i v případě Sweet Like Candy, která již názvem napovídá o obsahu svého rozkošného designového flakonku s huňatým pomponem. Na uvítanou ucítíme sladké trio - ostružiny, bergamotu a hrušky, následně tóny přecházejí v souhru černého rybízu, šlehačky, marshmallow a tropické frangipani. Celé ovocné zastoupení uzavírá královna parfumérských ingrediencí, sametově jemná a zároveň seduktivní - vanilka. Květinově-ovocně-gurmánský parfém zaručující dokonalé vyniknutí, ať už ho vynesete kamkoliv.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.