Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Modrá sedukce - Yves Saint Laurent Black Opium Intense

11.7.2019
270519

Vyhlášená a veleúspěšná francouzská značka Yves Saint Laurent, za kterou stojí její stejnojmenný zakladatel, se za svou čtyřicetiletou existenci postarala o naprosté ovládnutí trhu, ať už v módě, či ve světě parfémů. YSL již pro všechny značí luxus a kreativitu, konkrétně v poli parfémů mají jejich vůně jednoznačné a neodmyslitelné místo na předních příčkách v prodejích. Není se čemu divit, jelikož tato značka má doslova recept na výjimečnost.    

Na začátku tohoto roku uvedl YSL parfém s názvem Black Opium Intense, tato novinka nese základní tóny úspěšné verze Black Opium, ale má i spousty jedinečných esencí navíc. Bohatě vypadající flakonek se vyznačuje modře zabarvenou tekutinou parfému prosvítající do světlých částí jinak tmavě řešené lahvičky. Tváří této vůně je Zoë Kravitz, americká zpěvačka, herečka a modelka. Tato mladá dáma skvěle podtrhuje osobitost, sílu a odhodlání, které parfém vyznačuje.

Tajemství této novinky tkví v jeho nezaměnitelných prvcích, jimiž jsou v hlavě - modrý absinth a šťavnatá kalifornská ostružina. Srdce představuje nevinný jasmín, květ pomerančovníku a intenzitu dodávající kávové zrno. Základ tohoto složení a zároveň finální odér, do něhož se Black Opium Intense rozvoní, tvoří nepostradatelné santalové dřevo, podmanivá hořko-sladká lékořice a svádivá vanilka.     

Tato orientálně-vanilková ženská zbraň v luxusním flakonu, vám přinese spoustu příjemných emocí, pocit vlastní sebejistoty, individuality a smyslnosti. Neváhejte a poddejte se této dokonalé kombinaci hravých a seduktivních esencí vůně Yves Saint Laurent Black Opium Intense.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.