Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Oslavte Den otců

13.6.2019
270061

Den otců oslavuje důležitou a nezanedbatelnou roli všech tatínků po celém světě. U nás V Čechách a v mnoha dalších zemích se slaví třetí červnovou neděli, je sice jen ojediněle oslavován, ale proč bychom neměli vzdát hold otcům, když dny matek, MDŽ a stejně tak i den dětí slaví úspěch po celém světě? Vznik této tradice má na svědomí Američanka, jež tímto činem chtěla ocenit snahu a úsilí svého ovdovělého tatínka, který po smrti své manželky vychoval ji a její další tři sourozence. Představujeme vám pár zajímavých typů, jimiž můžete projevit vděčnost svým tatínkům i vy.

Gillette Fusion Proglide

(Kazeta holicí strojek s jednou hlavicí 1 ks + náhradní hlavice 2 ks + gel na holení Series Sensitive 75 m)

Dárková kazeta Gillette Proglide určitě najde využití u každého tatínka, radost je zaručená a užitečnost je u tohoto dárku přímo neocenitelná a všichni víme, že právě muži hledí hlavně na upotřebitelnost darovaných věcí.

Collistar Men Energizing Cream-Gel

(Kazeta Men Energizing Cream-Gel 50 ml + After-Shave Balm Sensitive Skin 15 ml)

Luxusní kazetka od Collistaru nabízí hydratační krém na obličej s velmi jemnou konzistencí, zajišťující rychlé vstřebání do pokožky. Muži určitě ocení, že tento krém nezanechává nežádoucí mastný film. Dále je součástí balení After-Shave Balm, který zajistí zklidnění pokožky po holení a zabrání nepříjemnému podráždění.

Versace Man Eau Fraiche

(Kazeta toaletní voda 50 ml + sprchový gel 50 ml + balzám po holení 50 ml)

Jeden z největších pánských bestsellerů Versace Man Eau Fraiche potěší opravdu každého muže, jelikož se nádherně rozkládá ve vysokých teplotách a muž se tak může cítit svěže celý den. Výhodná kazetka nabízí i sprchový gel a balzám po holení, takže vše co tatínek potřebuje v jednom balení.

Prada Luna Rossa

(Toaletní voda 100 ml)

Citrusově-aromatická toaletní voda od Prady, nese opravdu příjemné a chladivé tóny levandule, hořkého pomeranče a ambroxanu. Luxus za velmi přijatelnou cenu, který si obdarovaný jednoznačně zamiluje.

 

Určitě jste vybrali něco z nejosvědčenějších kousků z naší nabídky, se kterými rozhodně nešlápnete vedle a uděláte radost.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.