Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Sametové potěšení JOY

1.12.2018
251912

Christian Dior  představil na konci srpna okouzlující novinku s názvem JOY. Čím nás tahle vůně překvapí? Jak již samotný název napoví, tak o radost a štědrost nebude nouze. JOY potěší všechny ženy, které jsou něžné a romantické. Všechny, které milují čistotu a něhu. A všechny, které se radují ze života.Vydejte se s JOY na cestu plnou radosti, pohody a štěstí.

Dior je znám nejen pro své luxusní vůně, ale i pro své elegantní flakonky. Ani vůně JOY se nebude tolik vymykat z řady a ukáže se v moderním a přesto elegantním obalu, které uchvátí nejedno oko.

Těžší skleněný flakonek kulatého tvaru vytváří dojem výjimečnosti. Na skleničce se třpytí stříbrný nápis JOY, kde si můžeme všimnout dalšího nápisu Dior, který se ukrývá v písmenu O. Jasně růžová kapalina vůně dokonale ladí se stříbrnými detaily magnetického víčka. Flakonek parfému je velmi moderní nadčasový a hodí se jak na poličku, tak i do kabelky.

Parfém JOY se otevírá čerstvým bergamotem v kombinaci s mandarinko-pomerančovým aroma, které Vás omladí a nabudí Vaši mysl do naprosté pohody. V hravém květinovém srdci objevíte smyslný květ jasmínu, elegantní růže z Grasse a sladkou broskvovou šťávu.  Vyzařuje z Vás veselá aura, kterou předáváte na druhé. Jste krásná a šťastná. Samotný základ vůně tvoří sametové poznámky. Santalové dřevo, bílé pižmo a cedr Vás doslova obklopí do hebkého závoje. Všechny poznámky tvoří jedinečné potěšení, které si zamilujete.

Christian Dior JOY – Pro radostné okamžiky.

Složení vůně:

Hlava:
bergamot, mandarinko-pomerančové aroma

Srdce:
jasmín, růže z Grasse, cassis, broskev

Základ:
benzoin, pačuli, cedr, santalové dřevo, bílé pižmo

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.