Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Jantarové zlato - Euphoria Amber Gold

5.10.2018
244102

Hřejivé slunce vystřídalo sychravé počasí, které jednoznačně patří k podzimu, tak jako výraznější parfém. A kdy jindy než právě teď zvolit novou vůni? Co takhle Euphorii Amber Gold od Calvina Kleina? Zavřete oči a nechte pracovat vůni s Vaší myslí. Koření, santal, kadidlo a vzácné květiny- Ano, ocitli jste se ve smyslném světě Orientu.

V úvodu Vás rozzáří citrusové plody se vzácnou romantickou růží.  Budete se cítit šťastně a výjimečně. Hlava parfému střídá srdce, kde se objeví švestky pokapané medem. Zpovzdálí se hlásí květy pomerančovníku s kosatcem. Ojedinělá kombinace ve Vás vyvolá pocit jedinečnosti a smyslnosti. O exkluzivní základ se postará žádostivá vanilka, exotické santalové dřevo a drahocenná ambra. O pocit luxusu a fixaci vůně zase labdanum. Všechny ingredience si dokonale notují a vytváří tak hřejivou, tajemnou a noblesní vůni pro opravdové královny.

Flakonek vůně zůstává klasický od Euphorie v podobě  „lodičky“, která nese jantarovou barvu.

Euphoria Gold Amber dokonale podtrhne osobnost sebevědomým ženám, které mají vytříbený vkus a budou vědět jak tuto přepychovou vůni nosit.

Vůně luxusu a zlata - Calvin Klein Euphoria Amber Gold.

Složení vůně:

Hlava:
švestka, růže, mandarinko-pomerančové aroma

Srdce:
med, květ pomerančovníku, kosatec

Základ:
ambra, vanilka, labdanum, santalové dřevo

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.