Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Láska na první pohled - Cacharel Yes I am

27.9.2018
234082

Nová rtěnka? Maxi rtěnka? Ne, to je nová vůně Yes I am od značky Cacharel, která připomíná svým vzhledem právě obří rtěnku.  Tentokrát se Cacharel opravdu vyznamenal a na trhu se objevila vskutku jedinečná vůně, která ohromí zejména silné, nezávislé a moderní ženy.

Bude to láska na první pohled a snad už jen kvůli rozkošnému flakonku, budete chtít Cacharel Yes I am vlastnit. Samotná lahvička je originální, velmi dobře propracovaná a je téměř zaměnitelná se skutečnou rtěnkou. Parfém si zaslouží místo na nočním stolku, kde se bude skutečně vyjímat.

Tak, jak je originální flakon, tak je jedinečná i samotná vůně. Při prvním přivonění se dočkáte svěžích citrusových tónu se sladkou malinou, které se postupně linou do srdce parfému. Budete si užívat mladistvou energii. Ovoce se náhle změní na květinové opojení. Smyslný jasmín s rudou růží a gardénií z Vás udělají nepřehlédnutelnou sexy ženu. Vůni uzavírají pikantní a krémové poznámky. Horké mléko s karamelem, vanilkou, lékořicí a to vše posypané kořením – Tomu nejde odolat.

Pro odvážné a moderní ženy, které žijí naplno – Cacharel Yes I am

Složení vůně:

Hlava:
citron, bergamot, mandarinka, malina

Srdce:
růže, květ pomerančovníku, jasmín, zázvorový květ, ambra, gardenie

Základ:
vanilka, fazole tonka, kardamom, mléko, santalové dřevo, ambrové dřevo, benzoin, lékořice, karamel

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.