Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Nekonečná vášeň se Sí Passione

20.9.2018
233768

Když se řekne parfém a Armani, tak se snad každé ženě vybaví nejznámější vůně , která v roce 2013 trhala rekordy a stala se nejoblíbenější vůní mezi ženami. Extrémně velký boom parfému je sice pryč, ale Armani nenechal nic náhodě a uvedl na trh exkluzivní novinku Sí Passione. Na parfém byl kladen velký důraz pří výběru ingrediencí, a tak se můžete těšit na ojedinělou a vzrušující vůni.

Rudá barva představuje: Lásku, touhu, vášeň a teď i parfém Sí Passione.  Flakonek zůstal stejný jako u klasické , ale místo jemné růžové barvy se dočkáte oslnivě rudé. Luxusnější dojem vytváří zlatý nápis. Pouhý pohledem na rudý flakonek se vám zrychlí tep.

Elixír vášně se otevírá vzrušujícím pepřem, který nenechá žádného muže chladným. Cítíte se sebevědomě a užíváte si pozornosti. K pepři se postupně přidává sladká hruška a grep. Jste nabitá energií a optimismem. Omamné srdce parfému se pomalu otevírá se smyslným jasmínem a návykovým heliotropem. V konečném svůdném závěru se objeví cedr se sladkou vanilkou. O milostnou přitažlivost se zase postará hřejivé dřevo. Zamotala jste každému hlavu a nyní není cesty zpět.

Vůni doporučujeme silným, sebevědomým a vášnivým ženám – Giorgio Armani Sí Passione.

Složení vůně:

Hlava:
hruška, grapefruit, černý rybíz, růžový pepř

Srdce:
jasmín, růže, ananas, heliotrop

Základ:
cedr, pačuli, vanilka, ambrové dřevo

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.