Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Obdivuhodná novinka od Calvina Kleina – Women

6.9.2018
246584

Orientálně květinová vůně se dokonale hodí pro zářijové období, kdy nastává přechod mezi teplem a zimou. Nejnovější parfém od Calvina Kleina Women byla vytvořena pro ženu, jako jste Vy. Pro ženu, která je o krok napřed a je inspirací pro druhé.

Složení vůně:
V prvním okamžiku ucítíte osvěžující eucalyptus s citronem a pikantní pepř. Budete se cítit svobodně a šťastně. Srdce vůně se pyšní bílými květy jasmínu, pomerančovníku a magnolie. Něžné a přesto silné trio Vám přidá na sebevědomí a smyslnosti. V základu parfému se dočkáte sametového pohlazení od ambroxanu a hřejivého závoje cedru . Všechny poznámky vyzdvihne oliban,který se postará i o celkovou fixaci vůně.

Lahvička:
Moderní, elegantní a jedinečný design lahvičky působí jako mistrovské dílo. Flakon je zaoblený a díky světle růžové barvě kapaliny působí uklidňujícím dojmem. Originální uzávěr je ozdoben průhledným kruhem s kresbou oka, které značí odlišné pohledy na svět.

Každá jsme jiná, každá jsme originální. Podporujte se a inspirujte jedna druhou - Buďte silnější s vůní Calvin Klein Women.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.