Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Duo citrusové osvěžení s Light Blue Italian Zest

22.8.2018
244702

Dolce&Gabanna nezklamala a i letošní léto se pyšní speciální edicí parfému od Light Blue. Kam nás vůně zavede tentokrát? Ocitnete se na luxusním italském ostrově Capri, který je znám jako citrusový ráj! Dolce&Gabanna se nechala ostrovem inspirovat a uvedla na trh dech beroucí vůně.

Balení:
Na modré krabičce si můžeme všimnout obrázku Capri skal, citrusu, moře a nápisu Italian Zest. Celý obrázek včetně nápisu je dělán do hravého retro stylu, který Vás bude bavit.

Lahvičky parfému zůstaly klasické od Light Blue, ale tentokrát vykoukne optimistické žluté víčko. Průhledné sklo se třpytí jako křišťál a samotná kapalina vůně nese barvu lahodné citronády.

Pro něj:
První okamžik vůně se hlásí výbuchem citrusů – bergamotem, mandarinky a grapefruitu. Vůně je příjemná a především osvěžující. Zmírnění svěžesti přináší exotické palisandrové dřevo. Parfém se ihned stává smyslný a přitažlivý. Rozmarýn s pepřem přinesou povzbuzení mysli. O celkový šmrnc se postará kadidlo a o fixaci vůně zase pižmo. Vůně, se kterou se budete cítit free a sexy.

Pro ni: 
Čerstvá citronová kůra s kombinací svěžího zeleného jablka navodí mysl do prázdninové pohody. Lehký a mírně nasládlý zvonek dodá vůni smyslnost. V srdci parfému objevíte jasmín s růží a bambusem, které se postarají o něžnost a vzdušnost. Budete se cítit výjimečně a sexy. Užívejte si příval energie.

Užijte si naplno pohodu, radost a relaxaci – Dolce&Gabanna Light Blue Italian Zest.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.