Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Tip – Parfém na cesty

27.7.2018
230682

Léto – konečně jsme se dočkali hřejivého slunce, dlouhých dnů a hlavně zaslouženého volna v podobě dovolené. Ať už se chystáte prozkoumat krásu moře či zažít dobrodružství na vandru nebo jen tak relaxovat na chatě, nezapomeňte si s sebou přibalit voňavého společníka. Nechcete si brát větší velikost parfému? Zkuste plnitelný flakonek nebo mini vůně, které jsou ideální na cesty.

Dámské do kabelky:

1) ESCADA Turquoise Summer 7,4 ml -  Vůně byla doslova inspirována létem. V parfému naleznete ananas, černý rybíz, vanilku a květinový tón. Ovocně květinová vůně Vás dokonale připraví na dovolenou u moře, kde budete sršet optimismem a energií.

2) Balenciaga B. Balenciaga 10 ml -  Květinově dřevitá vůně pro elegantní dámy. Samotné složení tvoří luxusní kašmírové dřevo, kosatec, cedr a opojné konvalinky. Přitažlivá kombinace, se kterou všem zamotáte hlavu.

3) DKNY Pure a Drop of Rose 15 ml -  Něžná květinová vůně udělá jistě radost romantickým ženám. Ihned v samotném začátku Vás doslova pohltí vůně růží, které vyvolají pocit něhy a čistoty.  Pro smyslnost byla přidána magnolie a pro okouzlení zase vanilka. Parfém pro nekončící romantiku.

4) Lanvin Éclat D´Arpege 7,5 ml -  Extrémně osvěžující a velice příjemný parfém. Ve složení se Vám ukáže noblesní šeřík s lístky sicilského citronu a zeleného čaje. Vistárie a květ z broskve vytvoří dokonalou harmonii pro letní románek. S Lanvinem se stanete bohyní vždy a všude.

 

Panské do kapsičky:

1) Paco Rabanne Pure XS 10 ml -  Orientálně svěží vůně pro silného a charismatického muže. V začátku se parfém otevře zelenými tóny a zázvorem, které Vás dokonale osvěží. V srdci můžete objevit vanilku, skořici a přitažlivou kůži, která vyvolá touhu u žen. Pro dokonalou fixaci bylo přidáno cedrové dřevo s pryskyřicí. S Pure XS budete sebevědomý a sexy muž.

2) Burberry Brit For Men 7,5 ml -  Elegantní kořeněná vůně pro zralé muže. Bergamot se zázvorem a mandarinkou se postarají o energii na celý den. Muškátový oříšek s cedrovým dřevem zase dokonale podtrhnou mužskou osobnost. Budete se cítit elegantně a přitažlivě.

3) Versace Man Eau Fraiche 5 ml – Výbuch svěžesti dokonale padne na míru modernímu a aktivnímu muži. Energický začátek se pyšní citronem, růžovým dřevem a bergamotem. V srdci zapůsobí podmanivá šalvěj s cedrovým jehličím. Luxusní kombinace, která nenechá žádnou ženu chladnou.

4) Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme 5 ml -  Osvěžující, čistá a lehká vůně. Ideální parfém pro pohodáře se smyslem pro humor. Těšit se můžete z osvěžujícího bergamotu, okouzlujícího jasmínu a třeba i lehce kořeněné vůně devaterníku, který dodá vůni šmrnc. Dokonalé spojení všech přísad zaujme nejednu ženu.

Zvolit můžete i praktického pomocníka, do kterého lze jednoduše a rychle přestříkat vámi oblíbenou vůni. Dámy ocení Travalo Mini Refillable Spray 4 ml a pánové zase Travalo Excel Black 5 ml.

Buďte voňavý za každé situace :-)

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.