Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vznášejte se v oblacích s Eternity Air

30.5.2018
234658

Psal se rok 1988, kdy Calvin Klein uvedl na trh vůni Eternity, která se stále řadí mezi nejoblíbenější vůně. Poté se každý rok objevovala nová variace Eternity a ani letos tomu není jinak. Letošní novinka se k nám konečně přihlásila a představila se jako Eternity Air. Hned ze začátku nás mile překvapila verzí jak pro dámy, tak i pány. Parfém v sobě ukrývá vzdušnost a svěžest. Cítíte to? Eternity Air Vám už letí naproti.

Tři slova stačí na vystižení parfému  -  energie, důvěra, láska.

Dámska Eternity Air:

Květinově ovocná svěží vůně, která Vás doslova nabije energií, zvláště pak v letních měsících. Vůni jistě ocení něžné ženy, ale i ty co milují květiny.

Začátek vůně překvapí přímo výbuchem grepu, ale během okamžiku se propojuje s černým rybízem. Šťavnatou kombinaci doplní vzdušní tón, který vytvoří vskutku svěží kombinaci. Postupně se přidává hruška. Cítíte se jako znovuzrozená a máte energie na rozdávání. Přímo sršíte optimismem. V romantickém srdci parfému nesmí chybět opojná konvalinka s intenzivně příjemně vonící pivoňkou. V samotném závěru objevíme šedou ambru s pižmem. O celkovou fixaci a výdrž se postará cedr. Celý parfém ve Vás vyvolá pocit zamilovanosti a něhy. Nechte se lehce unášet s Eternity Air.

Pánska Eternity Air:

Hlava parfému nabízí krásně vonící jalovcový plod s mandarinkou. O lehkost se postará vzdušný akord a o svěžest zase vodní tón. Kombinace, kterou ženy tak milují. Cítíte se silný a nebojácný. V srdci parfému se objeví svěží zelené jablko, uklidňující levandule a ostrý list fialky, která se postará o vzrušení mysli. V konečném závěru nemůže být nic jiného než šedá ambra s pačuli a extravagantní mořské řasy. Lehká přitom výrazná a sexy to je Eternity Air.

 

Ukažte všem, že jste s partnerem dokonale sladěni a to včetně vůně. Zažijte pocit svěžesti, radosti a okouzlení. Vznášejte se společně s Eternity Air od Calvina Kleina.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.