Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Dolce & Gabanna Light Blue Intense - Královna svěžesti

23.5.2018
?id=211655.jpg

Parfém od Dolce & Gabanna Light Blue zná snad každá milovnice vůní. Když se v roce 2001 objevil na trhu, tak se nemluvilo o ničem jiném, než o této kouzelné svěží vůni, kterou musela vlastnit snad každá žena. Dalo by se říci, že se jednalo o bezchybný parfém, ale… Některé ženy si povzdechly nad krátkou výdrží vůně, která u toaletních vod činní 4-6 h. Dolce & Gabanna se rozhodla vyhovět ženám, a tak  minulý rok uvedla na trh svěží vůni Light Blue Intense. Jak samotný název napoví, tak se jedná stále o populární vůni Light Blue teď však v podobě parfémované vody. Nyní si můžete užívat svěží vůni po celý den.

Parfém se otevírá spojením osvěžujícího citronu se šťavnatým jablkem Granny Smith. Květinové srdce přináší charismatický měsíček lékařský a svůdný jasmín. Cítíte se nabitá energií a jednoduše se vznášíte v oblacích. Konečný závěr vůně se pyšní jantarový dřevem a neodolatelným pižmem. Celé spojení poznámek vytvoří ojedinělou vůni, se kterou budete pro opačné pohlaví neodolatelná.

Balení vůně Light Blue Intense – Semišová krabička zůstala stejná, tak jako chladivé mléčné sklo u flakonku. Jediná změna proběhla v barvě, kde se světle modrá změnila v intenzivní modrou, která značí celkovou sílu parfému.

Vůně, která Vám na léto nesmí chybět – Dolce & Gabanna Light Blue Intense.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.