Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Zadig & Voltaire jeho a její vůně

19.3.2018
?id=187994.jpg

Extravagantní značka Zadig & Voltaire z Paříže se dostala do povědomí spíše mladých lidí a to díky svému odvážnému módnímu stylu, kde jsou typické rockové prvky jako stříbrné hroty či roztrhané oblečení. V roce 2016 se v obchodech objevila láska na první pohled. Parfémové duo, do kterého se zamiluje každý.

Ze začátku rozhodně stojí za zmínku propracovaný flakonek, který se sice zdá jednoduchý, ale při bližším zkoumání tvoří „kamenné“ mistrovské dílo. Obal u vůně pro ženy je tvořen z matného bílého skla a u mužského provedení zase z černého. Po stranách najdeme nerovnosti jako u skládačky. Pokud dámský i pánský flakonek spojíte k sobě, máte vyřešenou skládačku.

Cecilia Bonstrom – umělecká ředitelka Zadig & Voltaire říká: Podporujeme přírodní rovnováhu a volba parfému byla jasná. Vytvořit něco čistého a zároveň tajemného.

Pro ni: Dřevitě-sladká vůně This is Her! se hodí pro originální a odvážné ženy, které jsou hravé, vyžadují pozornost, nebojí se říct nahlas vlastní názor a mají svá pravidla. 

Na začátku vůně se objeví povzbuzující pikantní růžový pepř s dotekem arabského jasmínu, který je znám jako afrodiziakum. Budete se cítit silnější a sexy jak nikdy. Ve druhé fázi přichází příjemně vonící kaštan. Poté cítíte sladkou vanilkou, která se spojuje s lahodnou šlehačkou – kombinace, která každého omámí. Pro originalitu bylo přidáno kašmírové dřevo a pro dlouhou výdrž zase santalové. Parfém Vám bude dělat společnost celý den.

Pro něj: Orientálně dřevitá vůně This is Him! Padne dokonale mužům, kteří jsou silní. Kteří budí respekt, ale mají srdce na správném místě.

Vůně se rozvijí přímo vzrušující kombinací pepře a grepu. Ihned budete středem pozornosti. V srdci parfému se objeví půvabná sladká vanilka a extrémní výbuch kadidla. Kombinace, kterou ženy tak milují! Bude z Vás vyzařovat síla a pohoda. V poslední poznámce nemůže být nic jiného než santalové dřevo.

Ukažte všem, že tvoříte s partnerem nerozlučné duo za každé situace -  Zadig & Voltaire This is Her! This is Him!

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.