Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Velký Elegán – Gucci Guilty Absolute

21.2.2018
?id=176543.jpg

A je to tu! První parfém od tvůrčího ředitele společnosti Gucci - Alessandra Michele. Alessandro Michele spolupracoval s mistrem Albertem Morillasem, který patří mezi nejúspěšnější voňavkáře. Společně vytvořili elegantní parfém Gucci Guilty Absolute, který dokonale podtrhne mužskou osobnost.

Pokud hledáte opravdu mužnou vůni, tak Guilty Absolute Vás bude přímo nadzvedávat ze židle.

Parfém Vás zavede do horské chaty, kde máte za sebou ranní sprchu. Jste čerstvě oholený, precizně učesaný a berete si dokonale padnoucí oblek. Vycházíte ven, kde cítíte horský vzduch, který se propojuje s vůní lesa. Startujete své auto a míříte na večírek, kde budete působit sebejistě, elegantně a přitažlivě.

Vůně se otevírá tolik obdivovanou kůží, která se postupně propojuje s hřejivým dřevem. Celou dobu však pocítíte jemný cypřiš.

Flakonek přípomíná drahou whiskey. Je z lesklého skla, kde je vytesán znak Gucci a uvnitř můžeme vidět jantarovou barvu kapaliny vůně. Uzávěr je těžší a dodá tak větší pocit luxusu. Za zmínku stojí i to, že se jedná o parfemovanou vodu a tak se můžete těšit z vůně celý den.

Elegantní parfém pro pravé muže? To je Gucci Guilty Absolute.

Složení vůně:

Hlava:
kůže

Srdce:
pačuli, cypřiš

Základ:
vetiver, dřevité tóny

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.