Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vůně My Burberry Black Vás zahřeje

1.2.2018
?id=144385.jpg

Britská luxusní značka Burberry je velice známá a oblíbená již od jejího samotného počátku. Do paměti se vryla nejen pro svou eleganci, kvalitu, ale i pro svůj tartanový vzor a legendární trenčkot, který chce vlastnit snad každý z nás. Právě trenčkot najdeme i ve vůni My Burberry Black, i když jen symbolicky. Za to o kvalitu není nouze.

Vůně My Burberry Black je intenzivnější než její starší sestra My Burberry a v chladných dnech nás zahřeje. Je elegantní a noblesní díky svému složení, ve kterém najdeme sice jen pět poznámek, ale za to byl kladen větší důraz při jejich výběru a zpracování.

První poznámka omamný Jasmín: Pro svou přitažlivou vůni ho známe i jako krále všech vůní. Je hlavní složkou kvalitních parfémů, a tak nás nepřekvapí, že patří mezi nejdražší esence. První poznámka byla pro Burberry jasnou volbou.

Ve druhé poznámce je kombinace Růže a Broskve: Růže je oblíbená pro svou eleganci, něžnost, sametovou a čistou vůni. Není snad ženy, která by vůně růže neměla ráda. Sladká a šťavnatá je broskev, která nabudí mysl do pocitu radosti. Obě složky se náramně hodí do pochmurného počasí.

A nakonec třetí poznámka s Pačuli a Ambrou: Smyslné a silné pačuli je známé po staletí, ale Burberry si ho vybral hlavně z důvodu, že jeho vonné vlastnosti postupně dozrávají. Co se může zdát zpočátku pudrové, postupně se line vůně do sladka. Konečná luxusní ambra vytvoří příjemnou, hřejivou auru.

Všechny složky vytváří vskutku ojedinělý parfém My Burbery Black, který byl inspirován Londýnem, trenčkotem a módou.

Jantarový flakon parfému je vyroben z kvalitního masivního skla, na kterém to každý pozná pouhým okem. Ještě větší pocit luxusu dodá zlatá kapalina vůně. Uzávěr parfému připomíná knoflík z rohoviny a kolem hrdla se točí gabardénová mašle.

Zpříjemněte si zimní měsíce s hřejivou vůní Burberry My Burberry Black.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.