Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Parfém 2v1? To je „Scandal“ J. P. Gaultier

22.1.2018
?id=210646.jpg

J. P. Gaultier je obdivován nejen pro odvážný styl ve světě módy, kde nezná pravidla, ale spousta lidí ho obdivuje také pro své extravagantní a jedinečné parfémy. Ať už se jedná o výrazné vůně nebo originální flakonky samotných parfémů ve tvaru dámského či pánského torza.  Nejnovější vůně se liší jak flakonkem, tak i jedinečnou vůní, která se s Vámi dokonale ztotožní po celých 24 hodin.

Samotný flakon vůně netvoří již zmíněné torzo ženy, ale těžké, zaoblené čiré sklo, kde vidíme růžovou kapalinu parfému. Nápaditý stříbrný uzávěr v podobě páru dámských nohou, které visí ve vzduchu, nemohl vymyslet Gaultier lépe. Tento parfém dostanete v plechovce jako u předchozích vůní, ale změnila se image – Plechovka je sametového, hladkého povrchu v módní starorůžové barvě.

Vůně Scandal se otevírá nevtíravou, jemnou květinovou vůní gardénie, která se absolutně hodí pro zaměstnání, kde svědomitě a pilně vykonáváte svou práci. S gardénií se pomalu proplétá krvavý osvěžující pomeranč a decentně vykukuje med. Ideální kombinace pro oběd s tchyní, kde budete svěží, sladká a nevinná. Se zapadajícím sluncem a výměnou pracovní sukně za večerní sexy šaty, se vůně medu dostává do popředí, kde je velice dominantní aVy si užíváte večerní party jízdu v celé své kráse. Poslední kombinace parfému je již ustálený med s pačuli. Jste sexy, svůdná, divoká a neznáte hranice. To je absolutní "Scandal".

Tip: Scandal od J. P. Gaultier můžete nyní koupit i jako tělové mléko. Pro intenzivnější zážitek z vůně.

Složení vůně:

Hlava:
gardénie, červený pomeranč

Srdce:
med

Základ:
pačuli

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.